Tenis

Doping kontrola izabrala čudan termin za Đokovića

Doping kontrola izabrala čudan termin za Đokovića
Foto: Tanjug / AP | Doping kontrola izabrala čudan termin za Đokovića

Novak Đoković se nakon pobjede na Australian Openu suočio s doping kontrolom, i to je bilo rađeno oko tri časa ujutro, prije spavanja.

Đoković je priznao da je njegovo slavlje na Australijan openu u nedjelju naveče bilo ograničeno zbog nekoliko medijskih obaveza i bavljenja doping kontrolom. Srpska teniska ikona korak je bliže svom krajnjem cilju da završi svoju karijeru s najviše Grend slem naslova nakon što se izjednačio s Rafaelom Nadalom koji ima 22 naslova.

Nole je bio živa slika emocija odmah nakon što je osvojio svoj 10. naslov Australijan opena, srušivši se na pod nakon što je prolio mnogo suza sa svojom porodicom na terenu. Ali sve nade u slavlje neposredno nakon nedjelje naveče bile su prekinute drugim obavezama.

Upitan u ponedjeljak kako je prošlo njegovo slavlje, Đoković se nasmijijao i rekao: "S medijima i s doping kontrolom. U tri ujutro sam se vratio u smještaj. Bila je to duga noć."

Potom je dodao:

"Ali veliko olakšanje nakon meča, završetak turnira i cijelo putovanje ovdje u Australiju s pobjedom na Grend slem turniru uvijek je nevjerovatno zadovoljavajuće. Još nisam imao priliku slaviti onoliko koliko bih želio. Pretpostavljam da će to doći u Evropi", objasnio je Srbin, prenosi "Express".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije