Tenis

Fabio Fonjini i Flavija Peneta: Blaženi dani roditeljstva

Fabio Fonjini i Flavija Peneta: Blaženi dani roditeljstva
Foto: N.N. | Fabio Fonjini i Flavija Peneta: Blaženi dani roditeljstva

Fabio Fonjini (31) i Flavija Peneta (36) jedan su od najatraktivnijih sportskih parova u Italiji, ali i šire.

Prošle godine su postali ponosni roditelji dječaku Federiku, a godinu ranije, u ljeto 2016, svoju dvogodišnju romansu krunusali su brakom godine.

Koliko je par srećan i posvećen sinčiću može se vidjeti na njihovim profilima na Instagramu, gdje često objavljuju zajedničke fotografije, na kojima se vidi da uživaju u roditeljstvu.     

Proslavljena italijanska teniserka napustila je bijeli sport na kraju 2015. godine, riješivši da se posveti porodici. Ona je postala prva Italijanka u top 10 (najbolji plasman bio joj je šesto mjesto), a tokom karijere je osvojila i grend slem titulu - upravo 2015, kada je na iznenađenje mnogih slavila na US openu. Fabio je, s druge strane, još aktivan, trenutno je 20. teniser svijeta, a u vrijeme njihovog ulaska u vezu bio je 13. na planeti.

"Biti daleko od moje porodice je jako teško", istakao je Fonjini, koji je sa svojom partnerkom kupio kuću na Floridi kako bi što više vremena provodili zajedno. Peneta trenutno uživa u majčinstvu, a na pitanje da li razmišljaju o novoj prinovi kazala je:

"Dajte mi još malo vremena. Trenutno sam posvećena sinu i želim da bar u prvim godinama uživam s njim. Da sam znala kako je lijepo ranije bih to uradila", izjavila je bivša teniserka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije