Tenis

Fatalna Melisa zavela i najpoželjnijeg tenisera svijeta

Fatalna Melisa zavela i najpoželjnijeg tenisera svijeta
Foto: N.N. | Fatalna Melisa zavela i najpoželjnijeg tenisera svijeta

Italija je dobila novi zvjezdani par.

Naime, italijanski mediji javljaju da je najbolji italijanski teniser Mateo Beretini (26) u romansi sa deset godina starijom Melisom Sato (36). Veza trenutno 14. tenisera svijeta i bivše supruge nekada igrača Milana, Barselona i brojnih drugih klubova Kevina-Prinsa Boatenga je top tema italijanskih medija.

Njih dvoje viđeni su u Milanu, prvo na košarkaškoj utakmici Evrolige između Milana i Asvela, gdje su razmjenjivali nježnosti, a prema časopisu “Chi” predhodno su zajedno  proveli noć u kući nekadašanje slavne manekenke i poznate TV voditeljice. Najbolji italijanski teniser slovi za velikog zavodnika i najopoželjnijeg neženju na Apeninima, ali i šire. Prošle godine izašao je iz višegodišnje veze sa poznatom teniserkom hrvatskih korijena Ajlom Tomljanović, koja inače nastupa pod zastavom Australije, a spekulisalo se da je u vezi sa voditeljicom Paulom de Benedeto..

S druge strane, Melisa je već godinama fatalna žena za mnoge poznate ličnosti. Od 2006.-2011. bila je u vezi sa proslavljenim napadačem Kristijanom Vijerijem. U septembru 2011. zaručila se za biznismena Đanluku Vačija, a vrlo brzo svi svjetski mediji brujali su o njenoj aferi s Kobijem Brajantom. Zbog nje je Vanesa zatražila razvod od Kobija. Iste godina uplovila je u vezu sa Boatengom. Vjenčali su se 2016., a dvije godine ranije dobili sina Madoksa Prinsa.

“Vodim ljubav 8-10 puta sedmično, ali valjda zato nisam nimfomanka. S druge strane to vjerovatno jest razlog zbog kojeg Kevin stalno ima problema s nekim istegnućima', bila je hit izjava Italijanke rođene u Bostonu. Slavu je stekla kao model i brojnim fotografisanjem za “Victoria's Secret”. Nakon toga najpoznatija je po vezama sa sportistima.

Prije nego li je zavela Beretinija, mediji su brujali o navodnoj vezi sa predsjednikom Intera Stivenom Žangom. S druge strane, Mateao u vezu je uplovio nakon debakla na Australijan openu gdje je ispao već u prvom kolu od Endija Marija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije