Tenis

Jelena Đoković: Novak će doći na Kosovo

Jelena Đoković: Novak će doći na Kosovo
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Novak Đoković ide na Kosovo
N.N.

Supruga prvog tenisera svijeta Novaka Đokovića, Jelena Đoković trenutno boravi u posjeti na Kosovu i Metohiji i tom prilikom je izjavila da će i Novak, zajedno sa njom, uskoro doći na Kosovo.

Ona je u okviru rada fondacije koja nosi ime srpskog tenisera, zajedno predstavnicima fondacije "Ana i Vlade Divac" i Mohanđi posjetila manastire Pećku Patrijaršiju, Visoke Dečane i Veliku Hoču.

Jelena je igrala tenis sa mališanima, a novinarima lokalnog portala "Goraždevac" poručila je da je za nju najjači utisak, da su ljudi koji su ih dočekali, bili puni ljubavi.

"Novaku ću preneti da mu je lepa domovina kao i meni. Ja sam ovde došla jednom drugom prilikom, ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju", rekla je u Velikoj Hoči Jelena Đoković.

Ona je istakla i da postoji namjera da se pomogne ljudima koji žive na Kosmetu.

"Mi ovde imamo volju, ali je samo pitanje kako ćemo to da realizujemo. Evo došla sam ovde sa Anom i Vlade Divac fondacijom i sa Mohanđijem da upoznamo ljude sa kojima možemo da sarađujemo i da napravimo neke lepe stvari za našu decu ovde", dodala je Jelena.

Na kraju posjete 55 đaka OŠ "Svetozar Marković" u Velikoj Hoči dobilo je poklone, kao mali znak pažnje ove tri organizacije, a direktor Marko Spasić je zahvalio gostima.

"Hvala fondacijama Ana i Vlade Divac, Novak Đoković i Mohanđi što su izdvojili vrijeme i posjetili nas i našu školu. Očekujemo dalju saradnju i hvala im na izdvojenom vremenu", poručio je Spasić.

(B92.net)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije