Tenis

Pratite nas na Google news

Kirijos: Rolan Garos je sr**e u poređenju sa Vimbldonom!

Kirijos: Rolan Garos je sr**e u poređenju sa Vimbldonom!
Foto: Tanjug/AP | Kirijos: Rolan Garos je sr**e u poređenju sa Vimbldonom!
N.N.

Australijski teniser Nik Kirijos ne prestaje da privlači pažnju svojim diskutablinim izjavama i ponašanjem.

Protekle nedjelje je napravio skandal u Rimu na meču sa Kasperom Rudom kada je bjesnio na sudiju, svađao se i bacio plastičnu stolicu na teren.

Tada je napustio meč prije kraja što je uslovilo automatsku diskvalifikaciju, novčanu kaznu i oduzimanje osvojene nagrade i poena na Mastersu u Rimu.

Ipak, Kirijosu kao da to nije dosta pa je u svom stilu nastavio sa "prozivkama".

Ovog puta njegova meta nije bio niko od igrača posebno, već konkrento Rolan Garos, drugi Grend slem turnir sezone.

Kirijos se sudeći po objavi na svom Instagram profilu nalazi već na Vimbldonu, gdje se nalazi uoči početka takmičenja u Parizu. Tamo je susreo britanskog tenisera Endija Marija sa kojim je trenirao, ali na travi.

"Šta se dešava? Evo me kako teniram sa Endijem Marijem. Mislim da je Vimbldon najbolji turnir na svijetu, pogledajte ovu savršenu travnatu podlogu. Riješite se šljake, ljudi. Ko voli šljaku kada je tako loša. Ser Anri Mari je tu", poručio je Kirijos.

Potom je dodao sljedeće:

"Činjenica je da sam ovdje i da za par dana moram da idem u Pariz. Frenč Open je sr**e u poređenju sa ovim. Apsolutno sr**e", rekao je Kirijos.

Kako će na sve reagovati u Parizu, ostaje da se vidi, ali sve je više onih koji vjeruju da bi jedna prava vaspitna mjera za Kirijosa bila poduža suspenzija.

 

Najčitanije