Tenis

Kresojević: Lično ću se založiti da se stane ukraj preprodaji karata za Srpska open

Kresojević: Lično ću se založiti da se stane ukraj preprodaji karata za Srpska open
Foto: Instagram | Kresojević: Lično ću se založiti da se stane u kraj preprodaji karata za Srpska open

BANJALUKA – Bojan Kresojević, gradski menadžer Banjaluke, najoštrije je osudio zloupotrebu karata za teniski turnir Srpska open i "švercanje" na crnom tržištu.

"Ovaj pristup pojedinaca ima težnju da po stranu stavi sve što vrijedi", naveo je on u objavi na Facebook-u. Poručio  je da će se lično založiti da se stane ukraj preprodaji karata.

"Gradska tržišna inspekcija će iskoristiti sve mehanizme da reaguje na svaku prijavu i javnu objavu zloupotrebe karata. Sutra ću uputiti zahtjev za reagovanje i prema republičkoj tržišnoj inspekciji", naveo je Kresojević i dodao: "Ponosni smo na sve što je do sada urađeno uz veliku posvećenost svih odjeljenja u Gradskoj upravi, ali i izvođača koji rade sa produženim radnim vremenom".

"Banjaluka dobija ono što i zaslužuje - prepoznatljivost! Teniski turnir ATP 250 'Srpska Open' je ponos Banjaluke i nećemo dozvoliti da ga neko umanji!", poručio je gradski menadžer Banjaluke.

Podsjećamo, ulaznice za susrete turnira Srpska open, koji se igra u Banjaluci od 16. do 23. aprila, rasprodate su juče, a nekoliko časova kasnije pojavili su se oglasi o preprodaji, u kojima vlasnici karata za njih traže višestruko veće novčane iznose.

Povezane vijesti: 

Krenula preprodaja: Za ulaznice za Srpska open traže i do 350 KM (FOTO)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije