Tenis

Lajović otvara četvrti dan US Opena

Lajović otvara četvrti dan US Opena
Foto: Tanjug/AP | Lajović otvara četvrti dan US Opena

Četvrtog dana takmičenja na US Openu na teren će izaći četvoro srpskih tenisera.

Kiša koja je padala u srijedu u Njujorku uslovila je velika pomijeranja u programu jer su igrani jedino mečevi na terenima sa krovom, stadionima "Artur Eš" i "Luis Armstrong".

Tako je ogromna većina mečeva prebačena za četvrtak, a kada je riječ o muškom singlu prvi od tenisera iz Srbije će na teren Dušan Lajović.

On na terenu broj sedam igra prvi meč dana od 17 časova po centralnoevropskom vremenu, a protivnik mu je Amerikanac Denis Kudla.

Na terenu 14, na kojem program takođe počinje u 17 časova, Miomir Kecmanović igra drugi meč dana, dakle najvjerovatnije ne prije 18.30 časova, a protivnik mu je Italijan Paolo Lorenci.

Istovremeno kad i Lajović, u prvom meču dana na terenu 16 igraće u dublu Laslo Đere i Janko Tipsarević. Njihovi protivnici su Amerikanac Ostin Krajiček i Francuz Eduar Rože-Vaslan.

Na "Artur Ešu", program od 18 časova otvaraju Aleksander Zverev i Frensis Tijafo, potom igraju Simona Halep i Tejlor Taunsend, a večernji program od jedan sat poslije ponoći po našem vremenu otvaraju Karolina Voznjacki i Danijel Kolins.

Za kraj je ostavljen duel Rafaela Nadala i Tanasija Kokinakisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije