Tenis

Marej: Kada igram protiv Đokovića nemoćan sam kao Real protiv Barse

Marej: Kada igram protiv Đokovića nemoćan sam kao Real protiv Barse
Marej: Kada igram protiv Đokovića nemoćan sam kao Real protiv Barse

Britanski teniser Endi Marej je na zanimljiv način opisao svoje duele sa Novakom Đokovićem, Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, uporedivši ih sa mečevima Reala ili Atletika protiv Barselone.

Endi Marej je u Madridu pokazao o kakvom se sportsiti radi, kada je u finalu protiv Novaka Đokovića odlučio da stane na stranu Srbina u sukobu sa sudijom, iako je bio ulog trofej u prestonici Španije.

Harizmatični Škot je već tada pokazao da poštuje Srbina i da ni pisanje medija u prethodnih godinu dana nije pokvarilo Endijev i Novakov odnos.

A pred polufinale Rima Marej je još jednom zablistao. Britananac  je na zanimljiv način opisao svoje duele sa Đokovićem, Federerom i Nadalom, uporedivši ih sa mečevima Reala ili Atletika protiv Barselona, kada Katalonci igraju u najboljoj formi.

- Ako ste Real ili Atletiko i protivnik vam je Barselona koja igra nevjerovatno, onda je to veoma frustrirajuće. Oni su možda trojica najboljih igrača u istoriji tenisa. Sjajno je što imam priliku da igram protiv takvih tenisera,ali nema sumnje da bi mi bilo lakše da oni nisu tu - rekao je Britanac za Sports ilustrejted.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije