Tenis

Nole: On je član porodice, prijatelj, stariji brat, očinska figura

Nole: On je član porodice, prijatelj, stariji brat, očinska figura
Foto: PA Images/PIXSELL | Nole: On je član porodice, prijatelj, stariji brat, očinska figura

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, poslije osvojenog Mastersa u Italiji počinje pripreme za drugi grend slem sezone Rolan Garos, a vrijeme prije početka turnira koristi za trening, kao i za komunikaciju sa navijačima.

Tako je sa agentom Edoardom Artaldijem odgovarao na pitanja na društvenoj mreži "Instagram" i otkrio je koliko mu znači u karijeri.

"Edoardo je više od agenta, on je član porodice, prijatelj, stariji brat, očinska figura", rekao je Nole koji je odgovorio i na pitanje koji su mu omiljeni sportovi pored tenisa:

"Skijanje i košarka".

Navijači su Novaka pitali koji zajednički momenat će Edoardom će da pamti zauvijek.

"Prvi gren slem koji smo osvojili zajedno u Australiji. Poseban je baš zbog toga što je prvi koji smo osvojili zajedno", jasan je Nole koji je u jednoj riječi opisao njihovu vezu: "Lojalnost".

Navijači su pitali njegovog agenta koliko dugo se njih dvojica poznaju.

"Počeo sam da pratim Novaka kada je bio junior, a upoznao sam ga lično 2009. godine, a počeli smo da sarađujemo 2010. godine. Dakle, sarađujemo više od 11 godina", kazao je Artaldi i odgovorio koji je Novakov najveći kvalitet:

"Ima svakako više od jednog, ali kada bih trebalo da odaberem jedan iz tenisa i jedan iz života, to bi bile posvećenost i velikodušnost."

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije