Tenis

Novak: Hvala mojoj Zvezdi na donaciji

Novak: Hvala mojoj Zvezdi na donaciji
Foto: N.N. | Novak: Hvala mojoj Zvezdi na donaciji

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković oduševljen je što se šampion Srbije Crvena zvezda, odazvala apelu za pomoć u humanitarnoj akciji njegove fondacije.

Novak je nedavno pozvao sve da se pridruže akciji koju je započeo i čiji je cilj da se doniraju sredstva djeci iz Srbije za programe ranog razvoja.

Klub iz Ljutice Bogdana je u utorak objavio da se priljučio akciji i u to ime je donirao 500.000 dinara. Naravno, to nije promaklo Đokoviću koji je preko Tvitera pozdravio odluku uprave kluba.

"Oduševljen! Hvala mom klubu Crvena zvezda što sa mojom fondacijom podržava male šampione! Idemo. Još 21 dan", napisao je Đoković na Twitter nalogu.

 

Inače, Đoković se uveliko priprema za novu sezonu. Od 27. do 29. decembra očekuje ga učešće na egzibicionom turniru "Mubadala svjetski šampionat" u Abu Dabiju, gdje će startovati od polufinala.

Protivnik će mu biti bolji iz duela između Dominika Tima i Karena Kačanova. U drugom polufinalu igraju Kevin Anderson i Hjeon Čung, a bolji iz tog duela će u polufinalu igrati sa Rafaelom Nadalom. Finale je na programu 29. decembra.

Inače, prvi Novako turnir u novoj sezoni,na kojem će igrati za bodove, je onaj u Dohi koji je na programu od 31. decembra do 5. januara. i gdje je osvajao dvije uzastopne titule, 2016. i 2017.godine.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije