Tenis

Pratite nas na Google news

"Novak i Rafa su šampioni, otuda zaslužuju i imaju bolje uslove"

"Novak i Rafa su šampioni, otuda zaslužuju i imaju bolje uslove"
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | "Novak i Rafa su šampioni, otuda zaslužuju i imaju bolje uslove"
N.N.

!!!! GRESKA !!!!

Novak Đoković i ostali teniseri i teniserke koji su u karantinu u Adelejdu, zaslužili su bolje uslove, ocjena je direktora Tenis Australija, Krega Tajlija.

On je odgovarajući na kritike koje su stigle od strane određenog broja igrača, koji su u karantinu u Melburnu, rekao da najveće zvijezde zaslužuju da imaju odgovarajući tretman.

Stan Vavrinka nije na najbolji način razumio i prihvatio sugestije Novaka Đokovića, kada je poslao mejl Tajliju, u kojem je tražio bolje uslove za tenisere koji imaju problema jer ne mogu da treniraju "Stvarno, iz Adelejda? Hahahahaa", poručio je Vavrinka preko Twittera.

Biće da nije razumio suštinu, da Đoković nije tražio povlastice za sebe i igrače u Adelejdu, što je tokom dana potvrdio i u pismu koje je objavio na društvenim mrežama.

Tajli je imao spreman odgovor onima koji se žale na tretman po troje najboljih u muškoj i ženskoj konkurenciji.

"Imam osjećaj da zamjeraju da oni imaju povlašćen tretman. Ipak, oni su vrhunski igrači. Moje generalno pravilo glasi, ako si na vrhu u svojoj igri, grend slem šampion, onda je to sve priroda ovog posla. Dobićeš shodno tome i bolje uslove", poručio je direktor Australijan opena.

(B92.net)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije