Tenis

Novi Đokovićev trener već poznat?

Novi Đokovićev trener već poznat?
Foto: X/tenniscoaching.com | Novi Đokovićev trener već poznat?

Goran Ivanišević više nije trener najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Vijest je stigla neočekivano, a objavio ju je sam Đoković preko svog Instagram profila.

Ovakva informacija je za sobom odmah povukla i brojna pitanja – 'Da li je to pravi potez ?', 'Šta je sljedeći korak ?' i slično, međutim jedno ipak prednjači, jedno se ipak izdvaja:

Ko će biti sljedeći trener Novaka Đokovića ?

S obzirom da već duže vrijeme ne radi sa dva trenera, tačnije od momenta kada se rastao sa Marijanom Vajdom, Hrvatski stručnjak je bio jedini trener u štabu srpskog tenisera, tako da potraga za novim trenerom je već krenula.

A možda se završila i prije nego što je počela.

Naime, snimci i slike koje su juče isplivali sa Novakovog treninga u Beogradu pokazuju jedno dobro poznato lice – Nenada Zimonjića.

Ziki je vidno, na pomenutim sadržajima, imao ulogu Đokovićevog trenera, a čak u jednom momentu prvi reket svijeta je tražio i savjet od starijeg i iskusnijeg kolege.

Da li je Zimonjić baš taj novi izabrani, ostaje da vidimo, ali da je ovo Đokovićevo jutrašnje saopštenje izazvalo buru u svijetu tenisa, jeste.

Novak ima vremena da donese odluku o tome sa kim će raditi ubuduće, a prvi naredni turnir mu je Masters u Monte Karlu od 7. do 14. aprila.

Đoković je prije Ivaniševića sarađivao sa Rikardom Pjatijem, Marjanom Vajdom, Todom Martinom, Borisom Bekerom, nakratko i sa Andreom Agasijemi Radenok Štepanekom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije