Tenis

Oglasila se porodica djevojčice koju je Nole obradovao na Vimbldonu

Oglasila se porodica djevojčice koju je Nole obradovao na Vimbldonu
Foto: Screenshot/Twitter | Oglasila se porodica djevojčice koju je Nole obradovao na Vimbldonu

Novak Đoković obilježio je Rolan Garos poklanjanjem reketa dječaku čija je reakcija obišla svijet, a sada je rekvizit završio u rukama djevojčice.

Devojčica po imenu Ivanka Li nije mogla da povjeruje da je dobila reket sa istorijskog meča, na kom je Novak osvojio 20. Gren slem.

Novinari britanskog "Telegrafa" pronašli su porodicu i popričali o ovom gestu, mama Kris otkrila je detalje.

"Ivanka je oduševljena. Razgovarali smo telefonom i pitala me je 'Šta se dogodilo, da li je ovo pravi reket?' Ja sam za to vrijeme šetala psa sa petogodišnjim sinom, pošto on zbog godina nije mogao da uđe na tribine. Voljela bih da smo svi bili zajedno", rekla je njena mama.

Upravo su njih dvije napravile transparent na kome je pisalo NOVAK u maniru akrostiha. N je značilo broj 1, O da je nevjerovatan, V da je pobjednik, A da je ambiciozan i posljednje K se odnosi na poljupce.

"Ona je smislila sve riječi, osim posljednje. Željela je da posljednje slovo bude kralj ili divan, ali sam ja željela da bude nešto smiješno. Obožavamo Novaka zaista. On radi naporno, on je sve što želite da jedan teniser bude. Toliko je dobar", zaključila je majka Ivanke Li, prenosi "Nova.ra".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije