Tenis

Oglasio se Srđan Đoković: Ovde sam samo kako bih podržao svog sina

Oglasio se Srđan Đoković: Ovde sam samo kako bih podržao svog sina
Foto: Tanjug/AP | Oglasio se Srđan Đoković: Ovde sam samo kako bih podržao svog sina
Nezavisne novine

Otac srpskog tenisera Novaka Đokovića Srđan Đoković saopštio je danas, povodom video snimka na kojem se vidi kako pozira sa pristalicama ruskog predsjednika Vladimira Putina u Melburn parku, da je bio napolju sa Đokovićevim navijačima, kao i poslije svih mečeva kako bi proslavio pobjedu i slikao se sa navijačima svog sina.

Srđan Đoković je u saopštenju, koje je objavio PR tim Novaka Đokovića, naveo da je izabrao da polufinalni meč gleda od kuće, kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za njegovog sina ili bilo kog drugog igrača.

"Ovde sam samo kako bih podržao svog sina. Nisam imao nameru da budem razlog za takve naslove ili da izazovem bilo kakvo ometanje. Bio sam napolju sa Novakovim navijačima, kao i posle svih mečeva mog sina, da proslavim njegove pobede i slikam se sa njima. Nisam imao nameru da budem uvučen u sve ovo", poručio je Srđan Đoković.

Kako je naglasio, njegova porodica je proživjela užas rata.

Poručio je da žele samo mir.

"Da ne bi došlo do narušavanja polufinala za mog sina ili za drugog igrača, gledaću meč od kuće. Želim da odigraju sjajan meč i navijaću za sina, kao i uvek", naveo je Srđan Đoković.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije