Tenis

"Ponosni na prvi turnir TE u Banjaluci"

"Ponosni na prvi turnir TE u Banjaluci"
Foto: Ilustracija | "Ponosni na prvi turnir TE u Banjaluci"
Maja Predragović

Teniski klub Borac u septembru će biti domaćin turnira "Tenis Evrope" do 12 godina, prvog turnira iz kalendara TE koji će biti igran u Banjaluci, a klub je odlučio da najbolje s ovosedmičnog turnira nagradi nastupima na septembarskom turniru.

"Banjaluka će od 9. do 16. septembra biti prvi put domaćin jednog turnira TE i u TK Borac smo ponosni na tu činjenicu. Poslali smo zahtjev za organizaciju turnira, a kako klub ispunjava sve uslove, dobili smo domaćinstvo. Turnir je druge kategorije i okupiće oko 200 klinaca iz Evrope, koji će se takmičiti u singlu i dublu", rekao je Bojan Vujić, direktor turnira, i dodao:

"TK Borac naredni vikend organizuje turnir do 12 godina iz Kalendara Teniskog saveza BiH i odlučili smo da finalistima turnira, u muškoj i ženskoj konkurenciji, damo vajld karte za kvalifikacije turnira TE."

Iako septembar kalendarski nije blizu, u TK Borac su počeli sa pripremama za turnir.

"Sada smo u fazi pronalaska sponzora, jer imamo obavezu da teniserima i teniserkama koje imenuju njihovi savezi obezbijedimo smještaj i hranu, ali i nekim trenerima. Vjerujem da će biti sluha za ovakav turnir i da ćemo spremni dočekati učesnike", rekao je Vujić.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije