Tenis

Rađa brani Đokovića: Rizikovao je zdravlje da nama nešto napravi

Rađa brani Đokovića: Rizikovao je zdravlje da nama nešto napravi
Foto: Facebook | Rađa brani Đokovića: Rizikovao je zdravlje da nama nešto napravi

Nakon što se saznalo da je Novak Đoković pozitivan na virus korona, otkazivanja "Adria tura" u Zadru te poslije niza negativnih komentara javnosti zbog organizacije turnira tokom pandemije, u odbranu srpskog teniskog asa stao je bivši hrvatski košarkaš Dino Rađa.

"Nevjerovatna je kolicina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga vise pokenjat. Covik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokusamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar izi govno. Jeli bilo gresaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali sudionoci", napisao je Rađa na Facebooku.

Rađa je napisao da, poređenja radi, treba pogledati kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta i javni prevoz.

"Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drzi distance. Ali naravno da nije baza srat po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oruzja. A covik je riskira svoje zdravlje da nama nesto napravi. O casnim sestrama iz Djakova tek pokoja stidljiva recenica a situacija zasad duplo gora da ne trazin dalje. Ovo sta se dogodilo pametni ce shvatit ka upozorenje da je virus medju nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previse opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podlozni virusima i da se moramo bolje drzat uputa. Zdravi i veseli bili", zaključio je Rađa u svom postu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije