Tenis

"Rodžer i Rafa su dominirali samo jer je Novak bio odsutan"

"Rodžer i Rafa su dominirali samo jer je Novak bio odsutan"
Foto: N.N. | "Rodžer i Rafa su dominirali samo jer je Novak bio odsutan"

Tod Martin, nekadašnji četvrti igrač svijeta, kaže da su Rodžer Federer i Rafael Nadal dominirali svjetskim tenisom samo jer je Novak Đoković bio odsutan sa Tura.

"Prije svega, jako je lijepo vidjeti da se Novak vratio. Smatram da je njegova dominacija, kada je sa njegovim zdravljem sve u redu, prosto spektakularna. Po meni, on je najtalentovaniji igrač na svijetu", rekao je Martin.

Nekadašnji američki teniser, koji je svojevremeno bio dio stručnog štaba srpskog tima, u ne baš uspješnoj epizodi korigovanja Novakovog servisa, podsjeća sve da je upravo srpski šampion igrač jedini od spomenutog trojca uspio da osvoji sva četiri Grend Slema u nizu.

"Naravno, Rodžer i Rafa su imali nekoliko nevjerovatnih godina, ali sve to događalo se u trenutku kada je Novak bio spriječen da bude dio Tura, momka koji je nedugo prije toga osvojio sva četiri Grend Slema u nizu, tako da...", ističe Amerikanac.

Đoković se i definitivno vratio na veliku scenu osvojivši svoj četvrti Vimbldon, odnosno ukupno 13. Slem karijere, i vratio se među deset najboljih igrača planete, a sada ga očekuje Masters u Montrealu.

(b92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije