Tenis

Siner na Nadalovom putu ka 13. tituli u Parizu

Siner na Nadalovom putu ka 13. tituli u Parizu
Foto: Tanjug/AP | Siner na Nadalovom putu ka 13. tituli u Parizu

Španski teniser Rafael Nadal sutra nastavlja pohod na 13. titulu na Rolan Garosu u Parizu a rival u četvrtfinalu biće mu devetanestogodišnji Italijan Janik Siner koji je prvi put među osam najboljih na nekom grend slemu.

Rafa je uvijek favorit u Parizu pa tako i sutra protiv Italijana, 75. igrača sa ATP rang - liste. Kladionica Mozzart na pobjedu Nadala1,07, a na pobjedu Sinera 7,70.

"Nije baš najlakši zadatak igrati s Rafom na Rolan Garosu, znamo svi kakav skor ima ovdje i koliko ima samopouzdanja. Moram da izađem na teren sa pravim stavom, samo tako mogu da igram na nivou kao sada", rekao je Siner, najmlađi četvrtfinalista od Novaka Đokovića 2006.

Istakao je da je srećan što je u četvrtfinalu i da je još mnogo rada pred njim.

Italijan je prvi debitant koji je stigao do četvrtfinala Rolan Garosa još od 2005. godine i njegovog narednog protivnika Nadal koji je tada osvojio turnir.

Rafael Nadal, drugi teniser svijeta i osvajač 19 grend slem titula, dobro igra u Parizu i do četvrtfinala je stigao bez izgubljenog seta.

"Zadovoljan sam kako igram, a šta mogu da popravim stvarno ne znam, mislim da mnoge stvari radim dobro", istakao je Nadal.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart pogledajte ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije