Tenis

Stefanos Cicipas nakon tri godine potvrdio vezu sa misterioznom djevojkom

Stefanos Cicipas nakon tri godine potvrdio vezu sa misterioznom djevojkom
Foto: N.N. | Stefanos Cicipas nakon tri godine potvrdio vezu sa misteriozonom djevojkom

Jedan od najboljih tenisera svijeta, trenutno peti igrač planete, Stefanos Cicipas izaziva veliku pažnju gdje god se pojavi.

Mediji u stopu prate poznate sportiste, a posebno su im zanimljivi njihovi privatni životi. Iako se znalo da je u ovom trenutku najpoznatiji Grk već neko vrijeme u vezi sa misterioznom djevojkom, Stefanos je tek nedavno potvrdio romansu  u kojoj je posljednje tri godine.

Jedan od najatraktivnijih igrača na Turu na svom Instagram profilu je objavio prvu zajedničku fotografiju sa djevojkom. Srce zgodnog Grka zarobila je Teodora Petelas. Njegova zemljakinja je četiri godine starija od njega, radi u Londonu u jednoj agenciji za brendiranje i marketing. Prije nego što se preselila u Veliku Britaniju, živela je u SAD, gde je studirala na Univerzitetu u Njujorku. Diplomirala je i magistrirala na smjeru Projektni menadžment i tehnologija. Par se navodno upoznao u Njujorku 2018. godine, ali je grčki sportista priznao da je tada bio previše stidljiv da je pozove na izlazak.

“Poznajemo se tri godine, preko porodičnih prijatelja. Upoznali smo se u Njujorku i mnogo mi se dopala, ali tada sam bio stidljiv i nisam izražavao svoja osjećanja. Prije dvije godinu pozvao sam je da izađemo. Zamolio sam je da odemo u Bruklin i mislim da joj se svidjelo. Napravio sam neke slike, koje su mi do danas omiljene”, rekao je Cicipas.

Teodora je danas velika podrška teniskoj zvijezdi i pomaže mu da pronađe ravnotežu u životu.

“Ona je neko ko mi je pružila veliku podršku, dovela me u sjajnu ravnotežu i imam puno osjećaja prema njoj. Mislim da i ona osjeća isto. Naš odnos je nešto posebno. Činjenica da se razumijemo i imamo stvari zajedničke, u smislu ličnosti, mnogo pomaže”, riječi su Stefanosa.

Inače, Teodora je s druge strane uspjeva nekako da zadržava potpunu anonimnost. Njen Instagram nalog je privatan, a na fotografiji profila njeno lice se pojavljuje na izrezanom snimku na kojem se čini da je pored tenisera.

Stefanos je ranije povezivan da je u romansi sa Marijom Sakari, grčkom teniserkom, no oboje su potvrdili da su samo prijatelji.   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije