Tenis

Sudija koju je Đoković pogodio bi mogla da tuži srpskog tenisera?

Sudija koju je Đoković pogodio bi mogla da tuži srpskog tenisera?
Foto: Tanjug/AP | Sudija koju je Đoković pogodio lopticom bi mogla da tuži srpskog tenisera?
N.N.

Novak Đoković prolazi kroz teške trenutke u karijeri, ali i životu. Diskvalifikacija sa US Opena šokirala je Srbiju, svijet tenisa i svijet sporta uopšte.

Ipak, Novak je najbolji na svijetu i u ekspresnom roku će se vratiti na teren, ali slučajna zvijezda svjetskog tenisa ove godine ima "priliku života". Ne baš časnu, ali novac je novac, kako kažu u SAD.

Sudija Lora Klark je poslije eliminacije Đokovića sa US Opena postala jedna od najpoznatijih sudija na svijetu, ne samo u tenisu, već i puno šire.

Ona će sada imati priliku da osim popularnosti postane i bogataš.

Naime, kako tvrde dobro upućeni poznavaoci prilika u Americi, naročito njihovog pravnog sistema, lako može da se dogodi da Lora Klark tuži Novaka za pretrpljeni strah i traži veliku odštetu.

Ako na to dodamo činjenicu da je Novak izjavio kako se izvinjava linijskom sudiji za pretrpljeni stres (automatski priznao djelo), ova Amerikanka bi mogla vrlo lako i jednostavno da zaradi ogromnu svotu novca.

Česte tužbe i suđenja su omiljena "zabava" u američkom pravosudnom sistemu, tako da ova priča uopšte nije daleko od nerealne.

(Mondo.ba)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije