Tenis

Teniserka koja je mamila uzdahe iznenada završila karijeru

Teniserka koja je mamila uzdahe iznenada završila karijeru
Foto: Instagram | Teniserka koja je mamila uzdahe iznenada završila karijeru

Jedna od najatraktivnijih teniserki u posljednjih nekoliko godina Kamila Đorđi (116 WTA) okončala je profesionalnu karijeru u 32. godini.

Najbolji ranking joj je bio 26. mjesto, a u karijeri je osvojila četiri titule računajući i masters serije 1000 u Montrealu. Zaradila je 6,4 miliona dolara sa turnira.

Kamila se još nije oglasila, a vijest je iznenadila mnoge jer niko još nije dao zvanično saopštenje. Ipak, njenu istinitost potvrđuje činjenica da se ime Italijanka našlo na ITIA listi penizonisanih igrača. 

Posljednji meč u karijeri protiv Ige Švjontek na mastersu u Majamiju (poraz sa 6:1, 6:1).

Iako nije u potpunosti iskoristila svoj talenat, smatra se zvijezdom bijelog sporta. Jedna od najatraktivnijih igračica na Turu odlučila je da se ne ograniči samo na treninge i nastupe na turnirima. Sportistkinja je odlučila postati modna dizajnerica. Nedavno je predstavila novu kolekciju donjeg rublja. 

Ona se bavi modelingom i pozira u donjem vešu, pa spaja lijepo i korisno. Kamila je svoje ime i prezime iskoristila i spojila u naziv brenda „Đomila“, pa je, između ostalih sama model u liniji luksuznog donjeg veša i koristi to što je prati preko 700 hiljada ljudi samo na Instagramu.

Njenu porodicu pogodila je tragedija 2011. godine, kada je Kamilina sestra Antonela tragično poginula u saobraćanoj nesreći. 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije