Tenis

Teniski as ponovo zaveo fatalnu rusku milijarderku?

Teniski as ponovo zaveo fatalnu rusku milijarderku?
Foto: N.N. | Teniski as ponovo zaveo fatalnu rusku milijarderku?

Grigor Dimitrov igra sjajan tenis u posljednje vrijeme.

Trenutno igra u Indijan Velsu gdje ga večeras očekuje veliki okršaj sa Danilom Medvedevom u četvrtfinalu. 

Inače, bugarski as važi za najvećeg zavodnika na Turu. Posljednjih godina bio u vezi s puno poznatih ljepotica. Neke od njih su Marija Šarapova, Nikol Šerzinger, Lolita Osmanova, te rumunska glumica Madalina Diana Genea. 

Bugarski mediji prenose da se sve više spekuliše da je Lolita nova-stara ljubav tenisera. Njih dvoje se nisu baš najbolje rastali prošle godine. Fatalna Ruskinja već nekoliko dana objavljuje fotografije i video zapise sa istog mjesta gdje se nalazi Dimitrov. Lolita nije viđena na tribinama tokom njegovog meča na Indijan Velsu protiv Milera, ali je bila prisutna u zabavnom prostoru oko teniskog kompleksa. 

Ona i Grigor vezu su započeli 2020. godine, kada je ljepotica bila prisutna u loži tenisera tokom takmičenja u Beču. Čak je pala i vjeridba, ali do razlaza je stiglo prošle godine kada je Dimitrov počeo vezu sa rumunskog seks bombom Madalinom. Mnogi vjeruju da se upuštanjem u ovu vezu htio osvetiti Ruskinji koja ga je navodno prevarila. 

"Otrovne ljude ostavite iza sebe. Da su ti ljudi bili prekrasni, ne bi bili dio prošlosti", napisala je jednom Lolita na jednu objavu Dimitrova i njegove djevojke.

Ipak, čini se da se prešli preko mnogih stvari, pa nije isključeno da ovu bogatašicu ponovo vidimo u ložama teniskih terena. 

Inače, Lolita Osmanova je 27-godišnja bogatašica, kćerka ruskog biznismena i oligarha Eldara Osmanova. Lolitu javnost pamti po svadbi koja je koštala vrtoglavih 13.000.000 dolara, a taj njen brak sa milijarderom Gasparom Avdoljanom propao je veoma brzo. Navodi se da je tada mladina vjenčanica koštala 1.000.000 dolara. Bila je prekrivena dijamantima i težila je 50 kilograma.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije