Tenis

Tipsarević ponovo na terenu

Tipsarević ponovo na terenu
Foto: N.N. | Tipsarević ponovo na terenu

Bivši teniser Janko Tipsarević je na kraju 2019. godine rekao zbogom igračkoj karijeri, ali ćemo ga uskoro ponovo vidjeti na terenu. Novopečeni teniski trener odigraće egzibicioni meč početkom februara protiv Nika Kirjosa.

Nekadašnji osmi teniser svijeta ukrstiće rekete sa australijskim igračem 7. ili 8. februara u Kankunu. Ova egzibicija u Meksiku stiže samo par mjeseci nakon što je Tipsarević okončao skoro dvadesetogodišnju karijeru (profesionalac postao 2002. godine).

Tipsarević je nedavno objavio da je postao trener Filipa Krajinovića, što je njegov prvi trenerski angažman, a lokacija egzibicije nije slučajna. Tipsarević u Kankunu razvija ogranak svoje teniske akademije koja će biti smještena na tri kontinenta. Dodajmo da je akademija koja nosi ime "Tipsarević" osnovana u maju 2013. godine.

Meč australijskog tenisera i Tipsarevića neće biti jedini koji će biti odigran na ovoj egzibiciji u Meksiku, već će se igrati i jedan dubl meč. U njemu će rekete ukrstiti kolumbijski teniser Huan Sebastijan Kabal i Robert Farah iz Kanade na jednoj strani, protiv Bruna Soareša (Brazil) i Meksikanca Danijela Garze na drugoj strani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije