Tenis

Trgovački lanac Tropic podržao 15. izdanje teniskog turnira "Prijedor open"

Trgovački lanac Tropic podržao 15. izdanje teniskog turnira "Prijedor open"
Foto: N.N. | Trgovački lanac Tropic podržao 15. izadnje teniskog turnira "Prijedor open"
N.N.

PRIJEDOR - Proteklu sedmicu u Prijedoru obilježilo je održavanje jednog od najvažnijih sportskih događaja u Bosni i Hercegovini – 15. memorijal "Dr Mladen Stojanović" u juniorskoj kategoriji.

Oko 50 dječaka i djevojčica uzrasta do 12 godina, mladih nada Evrope, u periodu od 5. do 9. jula odmjerilo je snage u bijelom sportu, na međunarodnom turniru koji je kruna uspješnog dugogodišnjeg rada teniskog kluba "Dr Mladen Stojanović".

Pobjedu u singlu za dječake odnio je Vlad Catalin Sandu iz Rumunije, dok je crnogorsko – grčki dvojac Vuk Krstajić – Grigorios Papaioannou bio najbolji u dublu. Među djevojčicama najbolja je bila Rumunka Giulia Safina Popa koja je, igrajući sa Zumrom Balkan iz Turske, odnijela pobjedu i u dublu za djevojčice.

Domaći trgovački lanac Tropic pružio je podršku realizaciji ovogodišnjeg turnira. 

"Višegodišnja saradnja sa teniskim klubom 'Dr Mladen Stojanović' i ove godine rezultirala je izvanredno organizovanim turnirom, koji zasluženo nosi epitet jednog od najboljih u našoj državi, za tu starosnu kategoriju. Ponosni smo što smo i ove godine dio jedne lijepe priče koja ima veliki značaj za Prijedor i okolinu. Iskustvo učesnika i pozitivne reakcije njihovih roditelja i trenera jasan su pokazatelj da podrška lokalnim organizacijama i projektima te pravim vrijednostima uvijek daje najbolje rezultate", navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije