Tenis

Više voli modu nego tenis: Italijanka plijeni pažnju igrom i stajlingom (FOTO)

Više voli modu nego tenis: Italijanka plijeni pažnju igrom i stajlingom (FOTO)
Foto: Ubitennis | Više voli modu nego tenis: Italijanka plijeni pažnju igrom i stajlingom (FOTO)

Italijanska teniserka Kamila Đorđi napravila je malo iznenađenje u Indijan Velsu, pošto je kao 106. igračica svijeta izbacila Britansku Keti Bulter poslije dva seta 6:3, 6:2.

Mnogi Kamilu smatraju trenutno najatraktivnijom teniserkom svijeta a ovim posljednjim nastupom je jasno pokazala da joj sport i nije baš toliko u drugom planu kako su mnogi mislil

Bulterova je 27. na svijetu, nedavno je osvojila turnir u San Dijegu i u Indijan Vels je stigla i te kako motivisana. Međutim, poslije samo 78 minuta morala je da pruži ruku boljoj od sebe.

Nije Kamila samo zbog pobjede bila u centru pažnje ovog puta, već i zbog kratke haljine koju je izabrala za ovaj meč. Opet, s druge strane, to skoro da i nije ništa novo kada je Italijanka u pitanju jer se osim "bijelog sporta" bavi i modelingom.

"Moda je oduvijek bila moja velika strast. Mnogo volim sport, ali više volim modu. Opsesija koja se na mene prenosi od detinjstva. Mama mi uvijek govori: 'Sve dok možeš da pokažeš svoje tijelo koristi prednost, jer posle nećeš moći to da uradiš'" - poručila je Kamila prošle godine, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije