Virus korona - BiH

U Federaciji BiH pet novozaraženih

SARAJEVO - U Federaciji BiH u protekla 24 časa virus korona potvrđen je kod pet lica, podaci su Zavoda za javno zdravstvo FBiH.

U Srpskoj koronom zaraženo još 18 osoba

BANJALUKA - Virus korona u Republici Srpskoj potvrđen je kod 18 lica u posljednja 24 časa, dok nije prijavljen nijedan smrtni slučaj, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Srpske.

U FBiH zaraženo još 20 osoba

SARAJEVO - U protekla 72 časa u Federaciji BiH virus korona potvrđen je kod 20 osoba od 226 testiranih uzoraka.

Zaraženo 35 osoba u Srpskoj, preminula starija Banjalučanka

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u posljednja tri dana virus korona potvrđen je kod 35 ljudi od 229 testiranih, dok je od posljedica ove infekcije preminula starija Banjalučanka, podaci su Instituta za javno zdravstvo.

U FBiH zaraženo još pet osoba

SARAJEVO - U Federaciji BiH u protekla 24 časa virus korona potvrđen je kod pet osoba, od 165 testiranih.

U Srpskoj 15 novozaraženih

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u posljednja 24 časa virus korona potvrđen je kod 15 lica od testirana 63, a nema preminulih, saopšteno je iz republičkog Instituta za javno zdravstvo.

U Srpskoj 24 novozaražne osobe, jedno preminulo

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u posljednja 24 časa virus korona potvrđen je kod 24 lica od testiranih 129, a preminula je starija žena iz Doboja, saopšteno je iz republičkog Instituta za javno zdravstvo.

U Srpskoj 11 novozaraženih

BANJALUKA - U pоsljеdnja 24 čаsа u Institutu zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе, Univеrzitеtskоm kliničkоm cеntru Rеpublikе Srpskе, Univеrzitеtskој bоlnici u Fоči i u bоlnicаmа Sv. Vrаčеvi u Biјеljini i Sv. аpоstоl Lukа u Dоbојu izvršеnо је tеstirаnjе 106 lаbоrаtоriјskih uzоrаkа, а nоvi virus kоrоnа (SARS-CoV-2) pоtvrđеn je kоd 11 оsоba.

U tri dana u Srpskoj 28 novozaraženih, preminuo Banjalučanin

BANJALUKA - U pоsljеdnja tri dаnа, u Institutu zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе, Univеrzitеtskоm kliničkоm cеntru Rеpublikе Srpskе, Univеrzitеtskој bоlnici u Fоči i u bоlnici Sv. Vrаčеvi u Biјеljini izvršеnо је tеstirаnjе 204 lаbоrаtоriјskа uzоrkа, а virus kоrоnа pоtvrđеn је kоd 28 оsоba, a preminula je jedna osoba.

U FBiH koronom zaražena još jedna osoba

SARAJEVO - U Federaciji BiH u posljednja 24 časa virus korona potvrđen je kod jednog lica od 150 testiranih uzoraka, podaci su federalnog Zavoda za javno zdravstvo.

U Federaciji BiH 11 novozaraženih

SARAJEVO - U protekla 24h, Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljen je ukupno 391 uzorak, od čega je 11 pozitivno na virus koronu.

U Srpskoj još 11 zaraženih, jedna osoba preminula

Оd pоsljеdnjеg izvјеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u Rеpublici Srpskој, u pоsljеdnja 24 čаsа izvršеnо је tеstirаnjе 100 lаbоrаtоriјskih uzоrаkа, а nоvi virus kоrоnа (SARS-CoV-2) pоtvrđеn је kоd 11 оsоbа.

Za tri dana zaraženo 40 osoba u Srpskoj, tri preminule

BANJALUKA - Virus korona u Republici Srpskoj u posljednja tri dana potvrđen je kod 40 osoba, a preminulo je troje starijih ljudi, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.

U FBiH zaražena 31 osoba, dva smrtna slučaja

SARAJEVO - U Federaciji BiH u posljednja 72 časa virus korona potvrđen je kod 31 osobe, dok su dvije osobe iz Tuzlanskog kantona preminule, podaci su federalnog Zavoda za javno zdravstvo.

U FBiH 11 novooboljelih

​SARAJEVO - U Federaciji BiH u posljednja 24 časa virus korona potvrđen je kod 11 lica od 240 testiranih, podaci su federalnog Zavoda za javno zdravstvo.