Virus korona - BiH

Virus korona potvrđen kod 27 osoba u Srpskoj, dvije preminule

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u posljednjih sedam dana virus korona potvrđen kod 27 osoba od testiranih 112, a prijavljena su dva smrtna slučaja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.

U Srpskoj 15 slučajeva korone, tri osobe preminule

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u posljednjih sedam dana virus korona potvrđen je kod 15 lica od 97 testiranih, a prijavljena su tri smrtna slučaja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.

Za sedam dana koronom zaraženo 14 osoba, jedna preminula

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u posljednjih sedam dana virus korona potvrđen kod 14 od 124 testirana lica, a prijavljen je jedan smrtni slučaj, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Troje preminulih od korone u Srpskoj

​BANJALUKA - Virus korona u Republici Srpskoj u posljednjih sedam dana potvrđen je kod 22 lica, a preminula su dva muškarca i jedna žena, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.

Virus korona potvrđen kod šest osoba u RS

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u protekla 24 časa virus korona potvrđen je kod šest osoba, od 38 testiranih, a nije prijavljen nijedan smrtni ishod, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Srpske.

Virus korona potvrđen kod sedam osoba

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u protekla 24 časa virus korona potvrđen kod sedam osoba od 83 testirana i nije prijavljen nijedan smrtni slučaj, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.

U Srpskoj zaraženo još pet osoba, preminule dvije

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u protekla 24 časa virus korona potvrđen je kod pet osoba od 44 testirane, a preminule su dvije starije žene iz Prnjavora i Čelinca, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Srpske.

Šest novih slučajeva korone u RS, jedna osoba preminula

BANJALUKA - Kod šest lica u Republici Srpskoj potvrđen je virus korona u protekla 24 časa, a preminula je starija žena iz Doboja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.

U Srpskoj koronom zaraženo još pet osoba

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u posljednja tri dana virus korona potvrđen je kod pet lica od 143 testirana, dok nije prijavljen nijedan smrtni slučaj, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Srpske.

U Srpskoj četiri nova slučaja korone, jedna osoba preminula

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u posljednja 24 časa virus korona potvrđen je kod četiri osobe od 61 testirana, a preminula je žena starije životne dobi iz Teslića, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Srpske.

Devet novih slučajeva korone u Srpskoj

BANJALUKA - U Republici Srpskoj je u posljednja 24 časa virus korona potvrđen kod devet lica od 102 testirana, a nije prijavljen nijedan smrtni slučaj, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Srpske.

U Srpskoj još 27 novih slučajeva korone, preminule dvije osobe

BANJALUKA - Virus korona u Republici Srpskoj u protekla tri dana potvrđen je kod 27 lica, a usljed infekcije preminuli su žena i muškarac, srednje i starije životne dobi, iz Modriče i Foče, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.

Virus korona potvrđen kod sedam osoba u Srpskoj

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u posljednja 24 časa virus korona potvrđen je kod sedam lica, od 56 testiranih, a nije prijavljen nijedan smrtni slučaj, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Srpske.

Zaražene četiri osobe u Srpskoj, jedna preminula

BANJALUKA - Kod četiri osobe u Republici Srpskoj potvrđen je virus korona u protekla 24 časa, a preminuo je stariji muškarac iz Doboja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.

Zaraženo 12 osoba u Srpskoj, nema preminulih

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u protekla 24 časa virus korona potvrđen je kod 12 osoba od testiranih 116, a nije prijavljen nijedan smrtni slučaj, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.