Virus korona - Region

U Crnoj Gori preminula jedna osoba, 14 novozaraženih

PODGORICA - Jedna osoba iz Ulcinja preminula je u Crnoj Gori od posljedica virusa korona, a registrovano je 14 novih slučajeva, podaci su Instituta za javno zdravlje.

U Srbiji 119 novozaraženih, preminulo sedam osoba

BEOGRAD - U Srbiji je u posljednja 24 sata potvrđeno 119 novih slučajeva korona virusa, na osnovu 7. 867 testiranih uzoraka, a preminulo sedam osoba.

Krizni štab Srbije najavio sjednicu, novo popuštanje mjera?

BEOPGRAD - Sjednica Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona biće održana u ponedjeljak, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije.

Poznato gdje će se praviti fabrika za proizvodnju vakcina Sinopharm u Srbiji

BEOGRAD - Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda odredila je lokaciju za fabriku za proizvodnju kineskih vakcina Sinopharm u okviru privredne zone "Auto-put", u blizini Zemun Polja.

U Srbiji odobrena upotreba Pfizer vakcine za djecu od 12 do 15 godina

BEOGRAD - Agencija za lijekove i medicinska sredstva (ALIMS) odobrila je primjenu vakcine protiv kovida 19 proizvodača Pfizer-BionTech za uzrast od 12 do 15 godina starosti, saopšteno je danas iz ALIMS-a.

U Crnoj Gori preminula jedna osoba, 24 novozaraženih

PODGORICA - U Crnoj Gori registrovana su 24 nova slučaja virusa korona od testiranih 1.600 uzoraka, a od posljedica infekcije umrla je jedna starija osoba iz Herceg Novog, saopšteno je danas iz Instituta za javno zdravlje.

U Srbiji preminulo šest osoba, 172 novozaraženih

BEOGRAD - U Srbiji je u posljednja 24 sata prijavljeno 172 novih slučajeva zaraze virusom korona, a od posljedica bolesti preminulo je šest osoba.

Hrvatska popustila mjere, kafići do ponoći

ZAGREB - Zbog povoljne epidemiološke situacije u Hrvatskoj će od sutra, odnosno ponoći kafići, pekare i javna okupljanja moći da rade do 24 sata.

U Hrvatskoj 184 nova slučaja zaraze

ZAGREB - U posljednja 24 sata u Hrvatskoj su evidentirana 184 nova slučaja zaraze korona virusom, a udio novozaraženih u broju testiranih iznosi 3.39 odsto, saopštio je ministar zdravstva Vili Beroš.

U Srbiji 210 novozaraženih, preminulo sedam osoba

SRBIJA - U Srbiji je u posljednja 24 sata registrovano 210 novih slučaja zaraze virusom korona, dok je od posljedica bolesti preminulo sedam osoba.

Hrvatska objavila interaktivnu korona kartu za turiste

ZAGREB - Stranica croatiacovid-19.info objavila je interaktivnu kartu koja pokazuje epidemiološko stanje po županijama i ostrvima i koja se ažurira svakog dana.

Zaraženo još 19 ljudi u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori je, od posljednjeg presjeka, registrovano 19 novih slučajeva infekcije virusom korona, od 1.191 analiziranog uzorka, dok nije prijavljen nijedan smrtni slučaj povezan sa kovidom 19, saopšteno je iz crnogorskog Instituta za javno zdravlje.

U Crnoj Gori preminule dvije osobe, 14 novozaraženih

PODGORICA - U Crnoj Gori su od posljednjeg presjeka preminule dvije osobe inficirane virusom korona, a od 1.260 analiziranih uzoraka potvrđeno je 14 novih slučajeva infekcije, saopšteno je iz crnogorskog Instituta za javno zdravlje.

U Srbiji 214 novozaraženih, preminulo šest osoba

BEOGRAD - U posljednja 24 sata u Srbiji je prijavljeno 214 novih slučaja zaraze virusom korona, a od posljedica bolesti je preminulo šest osoba.

Odluka o vakcinaciji djece od 12 do 15 godina u Srbiji narednih dana

BEOGRAD - Nacionalna Agencija za lijekove i medicinska sredstva Srbije juče je primila zahtjev kompanije Fajzer za odobrenje korišćenja te vakcine i kod djece starosti od 12 do 15 godina u Srbiji, a odluka o tome biće donesena narednih dana rekao je danas direktor agencije dr Saša Jaćović.