Ljepota

3 modna trika za žene s malim grudima

3 modna trika za žene s malim grudima
Foto: Unsplash/Hannah Busing | 3 modna trika za žene s malim grudima

Baš zato što smo svi toliko različiti, ne postoji univerzalno modno pravilo za sve. Bilo bi dosadno, jer modni svijet vrvi odjevnim kombinacijama u kojima ima ponešto za svakog. Zbog toga smo potražili neke stručne savjete i pronašli ova tri modna trika za žene s malim grudima.

1. Važno je da znate svoju veličinu

I to ne samo svoju konfekcijsku, nego i veličinu svojih grudi! Svaka žena bi trebala da se posavjetuje sa prodavačicom donjeg veša, jer se veličine grudnjaka mjere na potpuno drugačiji način nego kada ih sama isprobavaš.

Tada grudnjak ne samo da pruža dobru podršku, nego i pravi divan dekolte, bez obzira na to da li imate malo ili veliko poprsje. Inače, ne morate uvijek da nosite push-up, možete prirodno naglasiti grudi sa pravim grudnjakom.

2. Upoznajte svoj dekolte

Dekolte uvijek funkcioniše. Ako ne volite duboke dekolte sa prednje strane, možete okrenuti stranu. Nosite haljine naopako, tako da je zatvoren izrez sa prednje strane, što izgleda elegantno, a senzualno s leđa.

3. Naglasite struk

Postoji nekoliko trikova sa kojima možete naglasiti obline. Na primjer, naglasite struk. U tome vam mogu pomoći uske haljine i topovi, ali i lepršave tkanine koje se vezuju kaišem.

Za kraj, ne zaboravite najvažnije: morate da se osjećate dobro! Ako se osjećate prijatno u vašoj odjevnoj kombinaciji, svi će osetiti vaše pozitivne vibracije.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije