Ljepota

5 savršenih modela torbi koje će vječno biti u trendu

5 savršenih modela torbi koje će vječno biti u trendu
Foto: N.N. | 5 savršenih modela torbi koje će vječno biti u trendu

Da li postoji žena koja će odbiti priliku da sebe počasti novom torbom?

Bilo da se radi o nekom klasičnom modelu ili torbi pravljenoj po mjeri sa specijalnim zahtjevima, činjenica je da su tašne i torbe modni aksesoari koji zadovoljavaju potrebe svih žena.

Zapravo, postoji mnogo različitih vrsta između kojih možete izabrati, i izgledati i osjećati se sjajno kada ih ukombinujete sa pravom haljinom ili bilo kakvom drugom odjevnom kombinacijom.

Svaka žena želi da se osjeća lijepo kada izađe i projektuje pravu viziju sebe ostatku svijeta. Niko ne može opovrgnuti činjenicu da je lijep osjećaj kada od nekoga dobijete pohvalu za svoj stil ili neki novi modni komad. Sa tim na umu, predstavljamo vam pet modela torbica koje ćete možda poželjeti da kupite i osvježite svoj garderober pred jesen.

Štepane torbe

Ovakav tip torbe ima tradicionalnu auru, koju vam nijedan drugi model neće podariti. Upravo iz tog razloga ih svi glavni modni brendovi kreiraju, a one jednostavno izgledaju predivno. Koristite ih za posao ili ih uparite sa tamno obojenim haljinama i nikada nećete biti razočarane.

Pismo torba

Ova torba se veoma lako može kombinovati sa bilo kojim tipom haljine. Ako volite clutch torbice, pismo torba definitivno mora biti na vrhu vaše liste za šoping. Stil ove torbe je takav da ona izgleda savršeno u kojoj god boji da je kupite – minimalistička je, a kao što i same znate, kada govorimo o klasičnoj modi minimalizam je uvijek u trendu. Vjerujemo da ćete kada jednom probate ovu torbu, kupiti više modela koji će pogodovati različitim prilikama.

Metalik torbice

Torbica koja predstavlja kombinaciju prave torbe i clutch modela biće savršena za sve one dame koje gaje i neguju istančan stil kada se radi o aksesoarima. Ipak, ako ikada poželite da odete malo dalje od uobičajenog stila clutch modela, metalik torbice su savršeni izbor. One su idealne za zabave i izgledaju savršeno elegantno.

Clutch torbice sa dominantnim kopčama

Ovo je još jedan model koji je neophodan svakoj ženi uvijek, iako možda u ovom trenutku nije u modi. Dugo godina unazad, ovaj tip clutch torbica je popularan zbog svoje elegancije i jednostavnosti, a ponuđen je u brojnim stilovima. Moramo napomenuti da je idealan za sve prilike – od popodnevne kafe, sve do gala večere.

Torbe sa intresantnim detaljima

Torbe sa detaljima u vidu neobičnih oblika navešće vas da padnete u nesvijest jer nećete moći da odaberete samo jednu od njih. Ako planirate da nosite cvetnu odevnu kombinaciju, torba sa sečenim detaljima koji podsećaju na latice definitivno je neizostavna. Stil sa sečenim detaljima može biti veoma šik, upravo zbog intrigantnih dezena na ivicama.

(Luxlife)

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije