Ljepota

Bež patike, modni favorit za proljećne dane

Bež patike, modni favorit za proljećne dane
Foto: N.N. | Bež patike, modni favorit za proljećne dane

Nakon zime spremni smo za dozu vedrine i razigranosti koju donose proljećni dani - ne samo kada je o raspoloženju riječ, već i kada govorimo o našim ormarima. Upravo takvo modno proljeće najavile su modne kolekcije za sezonu proljeće - ljeto tekuće godine.

Među prvim proljećnim trendovima i favoritima nije bilo puno iznenađenja, već su se na listi najpoželjnijih još jednom istakli dobro poznati i uvijek popularni odjevni komadi i modni dodaci poput balonera i kožne jakne, farmerki i klasičnih pamučnih majica, midi haljina i slip sukanja, torbica u boji i patika u novim trendi modelima.

Obuća za proljeće - ljeto

Za proljećne i ljetne dane popularni sportski i modni brendovi predstavili su odlične nove patike koje se ističu trendi izgledom, zbog čega su se još jednom našle na samom vrhu šoping-lista. Uz uvijek popularne bijele patike, među najpoželjnijim novim patikama ističu se i modeli u još jednoj boji iz neutralne palete. Nijanse bež boje spojile su se s trendi modelima i stvorile nove patike koje viđamo posvuda.

Bež patike su novi modni favorit

Decentna, svestrana i jednostavna za kombinovanje s različitim bojama, uzorcima i teksturama koje donosi nova sezona, bež boja svoje je mjesto pronašla i u proljećnim kombinacijama. Jedan od modela u bež boji koji će obilježiti sezonu ispred nas su bež patike. Novi modni favorit donosi efektan spoj boje koje povezujemo s odmjerenošću i elegancijom te modela koji se ističu ležernim izgledom i sportskim karakterom. Da se modne suprotnosti privlače govore modeli bež patika predstavljenih u kolekcijama sportskih brendova.

Kako ih nositi?

Baš poput bijelih patika, modeli u bež boji jednostavni su za kombinovanje i odlično izgledaju u svakoj kombinaciji - od modernog poslovnog izgleda, spoja s proljećnim haljinama pa do ležernih vikend izdanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije