Ljepota

Chanel predstavio najelegantniju kolekciju šminke

Chanel predstavio najelegantniju kolekciju šminke
Foto: N.N. | Chanel predstavio najelegantniju kolekciju šminke

​I dok se mnogi brendovi u posljednje vrijeme okreću jarkim bojama, Chanel je odlučio da se vrati nazad kroz vrijeme i fokusira na monohromatski izgled.

Dokazujući da m.ešavina nijansi nije savršeno rješenje svakog puta, ovaj brend je skoro predstavio svoju ultra luksuznu makeup kolekciju za jesen 2019 sezonu.

Inspirisana simboličnim crnim i bijelim nijansama Chanel logoa, nova linija odiše stilom i elegancijom, koji će vam zaista biti potrebni ove sezone.

Nazvana Noir Et Blanc de Chanel, kolekcija sadrži nekoliko esencijalnih, bezbojnih, ali glamuroznih komada, koji su inspirisani životom Gabrijel Šanel koja je jednom rekla: “Žene uvijek misle o svim bojama, umjesto o izostajanju boje. Rekla sam već da crna ima sve što nam je potrebno, baš kao i bijela. Njihova ljepota je apsolutna. U pitanju je savršena harmonija”.

Ekskluzivni ansambl nastao je kao djelo Lusije Pike, globalnog dizajnera šminke i boja i već se smatra jednom od najglamuroznijih ponuda ovog brenda ikada.

Nova kolekcija se sastoji od gel šimera za oči, dva nova svjetlucava finiša, dva ajlajnera i novih nijansi lakova za nokte, maskare, dve nove kutije sjenki za oči i dvije nijanse Rouge Allure Liquid Powder karmina, Velvet Powder karmina i slavnog Rouge Coco sjaja.

Kolekcija za kupovinu online i u buticima širom svijeta, dostupna je od 5.avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije