Ljepota

Cipele dekorisane dijamantima

Cipele dekorisane dijamantima
Foto: N.N. | Cipele dekorisane dijamantima

Kompanija "Jada Dubai", koja proizvodi obuću, kreirala je par cipela s visokim potpeticama koje su dekorisane 54-karatnim dijamantima i 416,2-karatnim bijelim safirima, kao i đonovima od zlata i platine.

Ove ekstravagantne cipele hipnotišu svojim sjajem, a njihova cijena obara rekorde i iznosi 300.000 dolara. Inače, to su samo jedne od nekoliko ručno izrađenih cipela koje sačinjavaju "Jada Dubai Royal" kolekciju.

"Jada" cipele inspirisane su legendarnom ljubavnom pričom o princezi fatamorgani, koja se zove Jada i obitava u pustinji. Kolekcija, osim ovog para, sadrži druge dezene dekorisane dijamantima, koji su inspirisani plemićima različitih epoha. Jedan dizajn dekorisan je pravim rubinima i smaragdima, a nastao je inspirisan Napoleonom i njegovom suprugom Džozefinom.

Model koji ima dekor zmije, inspirisan je Kleopatrom, dok je Grejs Keli od Monaka muza koja stoji iza jednostavnog i elegantnog para s kaišićem oko zgloba, koji podsjeća na tijaru. Naravno, i princeza Dajana bila je inspiracija za kreiranje jednog para.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije