Ljepota

Džemper haljina je sve što vam je potrebno ove zime

Džemper haljina je sve što vam je potrebno ove zime
Foto: N.N. | Džemper haljina je sve što vam je potrebno ove zime

Jedan dobar komad i jedan par čizama može vrlo lako biti sve što vam je potrebno ove zime, kada je u pitanju efektan, ženstven, moderan i pritom udoban stajling. Treba znati da ovo svakako nije novi trend, zaživio je prije nekoliko sezona, ali ove je definitivno postao, ne samo jedan od omiljenih, već i jedan od onih koji se praktično podrazumijevaju.

Kombinacije

Zato, ako vam je do sada bilo možda pomalo suludo da gradom šetate "samo" u džemperu, pokušaćemo uz nekoliko prijedloga za outfite da vam dokažemo potpuno suprotno. Bez obzira na to da li ćete ga nositi uz duboke ili kratke čizme, ovaj modni komad uklapa se uz sve. Zahvaljujući velikom izboru boja, možete ga izabrati u omiljenoj nijansi i uklopiti na nekoliko načina.

Ukoliko se odlučite za haljinu sa rol kragnom, izgledaćete veoma moderno, ali će vam ujedno biti dovoljno toplo i ugodno. Veoma je lijepa i privlačna, ali dužinu je potrebno prilagoditi prilici i ličnim afinitetima.

Duge pruge

Sa prugama nikada ne možete pogriješiti, bez obzira na sezonu. Činjenica jeste da su one ultrapopularan print tokom ljetne sezone, ali vi ih možete uvrstiti i u svoj zimski stajling, a haljina na pruge samo je jedan od načina da to uradite. Kao i svake zimske sezone, tako i ove, pletena ili džemper haljina jedan je od najpopularnijih i najpoželjnijih komada garderobe. Odličan efekat ćete postići ukoliko na haljinu dodate i tanki kaiš u nekoj svjetlijoj nijansi (ukoliko je haljina tamnija obrnuto - svijetloj haljini dodajte tamniji kaiš).

Čizme kao obavezan dodatak

Neophodan aksesoar kada je u pitanju ovaj modni komad, koji je po pravilu mahom oversized, jesu čizme u XXL varijanti. Jedna od kombinacija koja je igra na sigurno u vezi sa džemper haljinom jeste blago oversized džemper u crnoj boji te duge crne čizme. Nešto poput male crne haljine u zimskoj varijanti. Bez obzira na to za koju se boju ili dužinu haljine odlučite, u kombinaciji sa dobrim vunenim kaputom sve će izgledati kao da ste upravo sišle sa modne piste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije