Ljepota

Gola ramena su u trendu ovog proljeća

Gola ramena su u trendu ovog proljeća
Foto: Arhiva | Gola ramena su u trendu ovog proljeća

Majice, bluze i haljine sa golim ramenima su apsolutni hit. Senzualni odjevni predmeti koji otkrivaju ramena, neizostavni su dio garderobera i trend koji je osvojio modnu scenu, ali i ulice velikih gradova pred dolazak proljeća.

"Topovi" sa golim ramenima su seksi, ali istovremeno vrlo ženstveni, jer ne otkrivaju previše kože.

Ovaj trend je inspirisan stilom 70-ih godina, sa dugim rukavima i retro izgledom, ponekad asimetričnim krojem, koji otkriva jedno rame.

Modne komade sa spuštenim ramenima, otkrivenim samo jednim ramenom, dubokim "čamac" izrezom i bez bretela, možete nositi na različite načine, pa čak i na poslu.

Kombinujte ih sa modernim "cigaret" pantalonama, olovka midi suknjama, lepršavim ljetnjim suknjama ili farmerkama sa visokim strukom.

U mnoštvu boja, dezena i krojeva, lako možete pronaći pravi model za sebe.

Da biste ovaj trend učinili prikladnim za posao, kombinujte majicu sa golim ramenima sa bijelom košuljom ispod. Košulja će dodati ozbiljniji ton, a istovremeno će otkrivena ramena ostati u fokusu, prenosi "Politikin magazin".

Dodajte pantalone sa visokim strukom i štikle za sofisticiran izgled.

Za opušteniji izgled u slobodno vrijeme, kombinujte majicu sa golim ramenima sa teksas šortsem i gladijatorkama.

Majice sa golim ramenima biće ovog proljeća savršen izbor za sve prilike, od dnevnih šetnji do večernjih izlazaka. Kako je manje ponekad više, igrajte se sa različitim kombinacijama i uživajte u ovom mladalačkom trendu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije