Ljepota

H&M Holiday kolekcija za žene odiše glamurom

H&M Holiday kolekcija za žene odiše glamurom
Foto: N.N. | H&M Holiday kolekcija za žene odiše glamurom

Minimalizam može biti savršen stil za vašu svakodnevnicu, ali za vrijeme praznika možda ćete poželjeti isprobati dekadentnu dozu glamura koja je sadržana u H&M-ovoj Holiday kolekciji ženske odjeće 2019.

Bilo da se želite opustiti u prostoriji ispred nekog kamina ili napraviti zanosne korake na plesnom podijumu savršena tekstura komada iz ove kolekcije itekako će doprinijeti vašem stilu.

Pletenine u krem nijansama i rebrastim mustrama, prilikom slojevitog nošenja, učiniće zimske dane dodatno čarobnim i luksuznim. Za noćne izlaske oblačićete se s jednakom radošću, jer kolekcija obiluje baršunom i žakardom od kojih su izrađene uske mini haljinice ukrašene šljokicama, kamenčićima i elegantnim biserima. Ova neodoljiva kolekcija, dostupna je u H&M prodavnici u Banjaluci.

"Šljokice su oduvijek najlakši način da impresionirate ljude svojom odjećom, a H&M ove sezone nudi nekoliko predivnih mogućnosti da zablistate tokom prazničnih dana. Kolekcija sadrži i komade za trenutke kada, jednostavno, želite da vam je ugodno - od raskošnih pletenih haljina koje padaju niz tijelo, komada izrađenih u karo uzorcima, pa do odjeće ukrašene sjajnim kamenčićima. To daje mnoštvo mogućnosti da svako izrazi svoj vlastiti stil", poručila je Maria Östblom, H&M-ova voditeljka Odjela za dizajn ženske odjeće.

Ključni komadi ove kolekcije pomirili su nepomirljivo - nježni oversized kaputi u krem nijansama ili veliki šalovi učiniće da budete primijećeni. Lagane, pletene, haljine s rol kragnom i rebrastom mustrom savršene su za dnevnu varijantu, dok će uz dodatak naušnica sa sjajnim kamenčićima biti idealne za noćni izlazak. Jakna od baršuna jednako je dobra za poslovni ručak, ali i za zabavu u kombinaciji s hlačama širokih nogavica. Dodatni dašak glamura dobićete ukoliko toj kombinaciji dodate bodi sa šljokicama.

I ne zaboravite, biserni rajfovi i drugi ukrasi za kosu osvježiće svaku modnu kombinaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije