Ljepota

Hermès predstavio seriju Birkin torbica napravljenu od povrća

Hermès predstavio seriju Birkin torbica napravljenu od povrća
Foto: Instagram/Hermes | Hermès predstavio seriju Birkin torbica napravljenu od povrća
N.N.

Nakon pokušaja da uvedu kožu od gljiva u svoje redove i radeći s održivim proizvodima, Hermès je opet izbacio na tržište inovaciju, koja je njegovo traganje za održivom modom podigla na novi nivo.

Na svom službenoj Instagram stranici Hermès je objavio neočekivanu seriju Birkinica od pravog povrća.

Trenutno su na stanici objavljena tri modela od raznog povrća, reinterpretirajući kultnu torbicu kroz kreativne aranžmane od šparoga, kupusa i krastavaca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

Sve Birkinice od povrća je napravio umjetnik Ben Denzer.

Hermès je tri torbe objavio zasebno, poprativši svaku natpisom 'uživajte u zaobilaznici jer klasične Hermèsove torbe nadahnjuju umjetnost toliko da biste ih mogli pojesti'. Iako je u pitanju samo kreativan angažman, ove torbice su potaknule puno interesa na internetu.

Na vlastitom Instagramu, Ben Denzer prikazuje postupak proizvodnje torbica od povrća, zajedno s nekim eksperimentima - torbicama od voća, poput Birkinice od banana ili jabuka (u setu fotografija nalaze se i one koje Hermes nije izabrao te fotografije pripreme torbica). 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije