Ljepota

Hulahopke s uzorkom jesenji modni trend

Hulahopke s uzorkom jesenji modni trend
Foto: N.N. | Hulahopke s uzorkom jesenji modni trend

Modni trendovi su nepredvidivi te je jedina konstanta koju dizajneri ističu kao činjenicu da je ženstvenost uvijek u modi. A ženstvene i prefinjene, zavodljive, u službi seksepila i podizanja modnih kombinacija - hulahopke su se vratile na scenu zajedno s jesenjim danima.

U jesenjoj i zimskoj sezoni haljine i suknje su savršen izbor za svakodnevne kombinacije s dozom romantike, za klasičan poslovni izgled, ali i za večernje ili svečane kombinacije. Bez obzira na priliku i model haljine ili suknje koji ćete za nju odabrati, hulahopke su modni dodatak svakoj ženstvenoj kombinaciji s haljinom ili suknjom u glavnoj ulozi.

Klasične jednobojne hulahopke svakako su dio jesenjih i zimskih modnih izdanja, ali one sa različitim uzorcima pravi su modni trend. Iako su, zapravo, oduvijek prisutne u modnom svijetu, može se reći kako su ove sezone dobile zasluženo mjesto u brojnim autfitima - društvenu mrežu Instagram preplavile su fotografije modnih blogerki i influenserki u različitim modnim kombinacijama upravo s ovim must have komadom.

Trendi hulahopke

Prvi hladni dani označili su početak sezone nošenja hulahopki ispod omiljenih haljina i sukanja, a iako su klasične hulahopke u crnoj boji i s dodatkom toplog flisa ili kašmira istaknute kao najpopularniji i najsvestraniji model u svakoj jesenjoj i zimskoj garderobi, jednostavnost čarapa i hulahopki i ove sezone ukrasili su trendi detalji i pretvorili ih u neodoljivi modni dodatak koji prelazi granice svoje klasične, samo praktične uloge.

Hulahopke su odavno prevazišle svoju praktičnu ulogu i mnogima postale omiljeni modni dodatak. Zbog široke ponude i zavodljivog izgleda mogu biti fokus cijele kombinacije i komad uz koji će i najjednostavniji stajling izgledati dotjerano, a ove sezone možemo ih naći u kolekcijama poznatih brendova čarapa, ali i u brojnim kolekcijama čuvenih brendova.

Iako u ovom periodu sve više pribjegavamo nešto toplijim modnim artiklima i pletivima, hulahopke obogaćene zanimljivim uzorcima pronašle su put do jesenjih kombinacija mnogih dama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije