Ljepota

Iskombinujte šarmantne tačkice

Iskombinujte šarmantne tačkice
Foto: N.N. | Iskombinujte šarmantne tačkice

Tačkice su jedan od omiljenih proljećnih uzoraka, budući da nose određenu dozu šarma, sofisticiranosti i elegancije, te nam omogućavaju da naš look uz malo truda dobije statement prizvuk.

One suptilno prizivaju holivudski glamur, uz malo hrabrih dodataka postaju zvijezda street style kombinacije, a uz zanimljive krojeve, postaju mladenački i zaigran odabir svake dame sa stilom.

Možete ih nositi u formi bluze koja će se sjajno slagati s trendy cipelama i omiljenim jeansom, kao haljinu koju ćete uz omiljene sandale birati za šetnju gradom ili birati odijelo s tačkicama, uz koje ćete se uvijek moći spremiti za samo pet minuta. Dakle, kada je u pitanju ovaj uzorak, pravilno je jedno - igrajte se njima i svakodnevno kreirajte zabavna izdanja uz koja ćete utjeloviti omiljenu street style ikonu. Tačke će se savršeno isticati na haljini, za dnevnu i za večernju varijantu, ali i na uskim ili širokim suknjama.

Tačkaste majice

Hit su i tačkaste majice, koje su zbog svojih brojnih varijacija veoma zabavan odjevni predmet. Nosite ih za ležeran i lijep izgled uz tamnije traperice i baletanke. Ali, isto tako majice mogu zamijeniti košulje pa se lijepo mogu kombinovati uz poslovne kostime i odijela. Tačkaste majice mogu pomoći u isticanju ili prekrivanju.

Tunika, top

Strukirana košulja crne boje s bijelim tačkicama, asimetrična tunika na kojoj dominiraju tačke različitih veličina ili tunike koje imaju gumu u struku pa se lako mogu kombinovati uz hlače i suknje idealan su način da osvježite svoj izgled. Kako nositi? Top ili košulju, koji su na primjer najklasičniji odjevni komadi, nosite uz hlače ili suknju visokog struka, dodajte cipele srednje visoke pete i dobićete lijep, elegantan i zabavan poslovni look.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije