Ljepota

Kako upakovati novogodišnje poklone

Kako upakovati novogodišnje poklone
Foto: Pixabay | Kako upakovati novogodišnje poklone

Pokloni koji čekaju ispod jelke su ključni dio praznične dekoracije i treba im posvetiti punu pažnju.

Zato smo za vas odabrali najljepše ideje za pakovanje novogodišnjih poklona.

Ukrasne vrećice

Ove godine uradite nešto drugačije- upakujte novogodišnje poklone u vrećice od jute. Možete ih i sami napraviti. Nabavite veći komad materijala i isjecite ga na željene komade, išijte krajeve i vežite vunicom. A ako imate vremena i znate kako se to radi, na svaku vrećicu možete i da izvezete neke praznične i zimske motive. Ovaj omot sigurno neće završiti u kanti za smeće.

Sa sušenim voćem

Suvo voće je zaista potcijenjena praznična dekoracija, a ako ne želite da napravite vjenčić, stavite ga u svoje poklone. Uzmite jednovojan ukrasni pair i umotajte poklone. Zatim ih vežite kanapom i pričvrstite sušene kriške pomorandže.

 Upakujte poklone u marame

Još jedna originalna ideja. Zašto ove godine ne biste upakovali novogodišnje poklone u neke lijepe marame? Ni ovi omoti neće završiti na otpadu…

Sa grančicama jele

Jednobojni papir uparen sa ukrasnim koncem za poklone, crvenim bobicama i grančicama jele – idealan je način da upakujete novogodišnje poklone.

Dekorativne bombone

Još jedan divan i zabavan način da upakujete poklone. Sve što vam treba jeste ukrasni papir i lepljiva traka. Upakujte poklone da podsećaju na velike bombone.

Ukrasite poklone ruzmarinom

Ruzmarin ima divnu simboliku, lepo izgleda i još lepše miriše. Više nego dovoljni razlozi da ukrasite novogodišnje poklone grančicama ruzmarina.

Inspirisano prirodom

Ako volite prirodu, ovo je sjajan način da ukrasite novogodišnje poklone. Iskoristite suvo lišće, grančice, suvo cvijeće, bobice… Dovoljno je samo da prošetate po šumi ili parku odaberete ono što vam se najviše dopada. I odaberite smeđi ili zeleni ukrasni papir, prenosi Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije