Ljepota

Komadi garderobe koji se lako kombinuju

Komadi garderobe koji se lako kombinuju
Foto: Printscreen/Pinterest | Komadi garderobe koji se lako kombinuju

​Umjetnost dobrog oblačenja i stila je u sposobnosti kombinovanja odijevnih predmeta, pa je u garderoberu uvijek poželjno imati neke komade koji se lako kombinuju i koji su uvijek u trendu.

Mala crna haljina, pantalone koje možete nositi i u sportskoj i u elegantnoj varijanti, džemper i sako koji se lako uklapaju u skoro sve stilove, pravi su izbor da uvijek izgledate dobro i da budete moderno obučeni.

Sako klasičnog kroja

Klasik među garderobom svakako je jednobojan sako u crnoj, teget ili bež boji. Lako ga možete kobinovati u mnogim prilikama.

 

Džemper u neutralnoj boji

Kardigan ili duži džemper u bež ili drap boji jedan je od onih komada garderobe koji se odlično kombinuju u raznim varijacijama, od onih za popodnevnu šetnju do poslovnih.

 

Pantalone za sve prilike

Pantalone u neutralnoj boji, ravne forme, odlično pristaju i uz patike, ali i uz cipele na štiklu, zbog čega ih je poželjno imati u ormanu.

 

Bijela košulja

Ona je neizostavni komad garderobe svake žene koja drži do svog stila.  Lako i dobro se kombinuje uz farmerke, ali i uz pantalone i suknje koje nosite na posao ili za druge prilike.

 

Klasična vunena rolka

U zimsko doba godine praktičan komad garderobe je svakako vunena, jednobojna rolka, koju je lako ukopiti u mnoge odijevne kombinacije.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije