Ljepota

Lan, najbolji saveznik toplih dana

Lan, najbolji saveznik toplih dana
Foto: Ilustracija | Lan, najbolji saveznik toplih dana

Lan je jedan od onih materijala u kojima obožavamo provoditi ljeto - prozračan, lagan i ugodan, što je i razlog zbog kojeg i muškarci i žene kreću u potragu za najboljim lanenim komadima na domaćem tržištu.

On je najbolji odabir u ljetnim mjesecima. I omiljene high-street trgovine u svim gradovima pune su lanenih kolekcija, koje vrve genijalnim komadima kojima ne možemo i ne želimo odoljeti.

Haljina

Haljina od lana definitivno je najbolja opcija. Uz omiljene tenisice, sandale ili baletanke, lanena haljina pružiće udobnost koju toliko želimo na visokim ljetnim temperaturama, a vaš stil zbog toga ne mora patiti.

Lanene haljine možete pronaći u doslovno svim bojama, a osim zemljanih tonova - jednim jarkim komadom i te kako možete ostaviti jak utisak. Bijela lanena haljina ipak je klasik sam po sebi i definitivno je jedan od komada koji svakoj ženi dobro dođe u ormaru.

Možete je nositi i u nešto svečanijim prilikama, te ukrasiti nakitom i modnim dodacima.

Pantalone

Lanene pantalone su sljedeća omiljena opcija za ljetne mjesece, a u trgovinama možete pronaći lanene hlače koje izgledaju fantastično.

Za tople dane najviše odgovaraju široki lepršavi modeli koji su totalno in ove sezone, a s druge strane zbog njih ne moramo žrtvovati udobnost.

Takođe, postoje i fantastične lanene kratke hlačice koje su upravo idealan odabir za ljetne kombinacije i dnevne ili večernje izlaske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije