Ljepota

Ljetnji autfiti koje smo “ukrale” od modnih blogerki

Ljetnji autfiti koje smo “ukrale” od modnih blogerki
Ljetnji autfiti koje smo “ukrale” od modnih blogerki

Vjerujemo da nema djevojke koja se makar jednom nije susrela sa čuvenim ženskim pitanjem “Šta sad da obučem?!” Ali, u tim teškim trenucima “opasnog” nervnog rastrojstva treba znati gdje možete pronaći najbolje modne inspiracije, a to su, pogađate, upravo modne blogerke.

Ako se i ovih dana suočavate sa ovim teškim pitanjima, izdvojili smo za vas nekoliko laganih ljetnjih autfita koji će vam sigurno olakšati život, a vas učiniti pravim djevojkama od stila!

Crno bijele kombinacije su uvijek u modi, a ukoliko je njihovo oličenje još u obliku ženstvene, zavodljive crno bijele haljine – tim bolje! Nježne sandale i lagani makeup i vaša kombinacija je gotova za čas posla!

Ukoliko volite smjele kombinacije, koje su pritom i pomalo neobične i ekscentrične, pronađite inspiraciju u ovom autfitu. Na prvi pogled spoj nespojivog, a zapravo potpuno otkačeno, kreativno i – savršeno!

Ukoliko obožavate da nosite jednostavnu bijelu majicu i džins, zašto takav autfit ne biste podigle na sasvim novi nivo upadljivim detaljima sa, recimo, nekim printom? Bilo da je u pitanju košulja ili ešarpa, upečatljiv izgled je zagarantovan!

Omiljenu košulju ponesite uz zanimljiv šorts i sigurno ćete biti primjećene. Sandale za preko dana, štikle za uveče i šta biste više poželjele?

Već ste sigurno i same shvatile da su pruge jedan od vodećih trendova ove sezone, te modne lekcije nikako ne mogu proći bez njih. Haljina na pruge je tako jednostavna, a daje tako mnogo!

Ponekad čak i kombinacije koje su toliko puta viđene, poput onih crno bijelih, mogu izgledati potpuno novo i drugačije ukoliko ih ponesete na drugačiji način. Recimo, krajeve košulje vežite umjesto što ćete ih uvući u šorts, a cijelu kombinaciju “začinite” efektnim sandalama sa platformom.

Još jedan must have ovog ljeta svakako je haljina sa spuštenim ramenima, a kako biste svoj izgled uskladile sa “vrelim” godišnjim dobom, neka ona bude u jarkoj, crvenoj nijansi. Sandale, šeširić i spremne ste za “pohod”!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije