Ljepota

Louis Vuitton nakit inspirisan srednjovjekovnim heroinama

Louis Vuitton nakit inspirisan srednjovjekovnim heroinama
Foto: N.N. | Louis Vuitton nakit inspirisan srednjovjekovnim heroinama

​Najnovija Louis Vuitton kolekcija nakita kreirana je kao omaž opakoj i odvažnoj ličnosti X hromozoma.

Vibracija koja rezonuje ovom kolekcijom, nazvanom Riders of Knights, jeste odvažna, predivna i pomalo bezobrazna. Pedesetodjelna kolekcija nakita nije ni nalik bilo kojoj drugoj i sadrži besprekorno dizajnirane linije minđuša, ogrlica, prstenja i narukvica. Svaki komad nakita je dekorisan visoko kvalitetnim dijamantima i dragim kamenjem, što samo doprinosi njihovoj privlačnosti i ličnosti.

Glavni komad u kolekciji jeste Royame čoker ogrlica. Inspirisana gorgetom, fantastična ogrlica sadrži svjetlucavu mrežu od 1.600 dijamanata i malenih safira, kao i kraljevski plavi safir težak 19.31 karata. Ljepota i ekspertiza Louis Vuitton izrade isijavaju kroz ovaj nevjerovatni komad.

Reine ogrlica je još jedan komad koji se izdvaja, a dekorisana je sa 153 karata akvamarina i 24-karatnim skupom dijamanata. Možemo slobodno reći da je ova raskošna kreacija pogodna za kraljice i princeze.

Kreativni direktor, Frančeska Amfitheatrof objašnjava: “Riders of Knights kolekcija je zapravo inspirisana srednjevjekovnim heroinama koje su promijenile tok istorije svojom snagom i voljom. Željela sam da predstavim ideju snage kroz lance, oklope, amulet i mačeve. U pitanju je zaista radikalna promjena u izgledu za Louis Vuitton nakit, ali svi komadi se mogu prepoznati, dok smo naravno koristili samo najbolje drago kamenje”.

Juvelirska kolekcija je elegantna, predivna i puna glamura.

(Luxlife)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije