Ljepota

Louis Vuitton predstavlja novu kolekciju kofera

Louis Vuitton predstavlja novu kolekciju kofera
Foto: louisvuitton.com | Louis Vuitton predstavlja novu kolekciju kofera

​Prije izvjesnog vremena, Louis Vuitton i kreativni genije, Mark Njuson, dospjeli su u naslovne zbog svoje ekskluzivne Horizon kolekcije kofera.

Predstavljajući nam nastavak te priče, ovaj brend se sada vraća na scenu 2.0 verzijom. Kreiran sa primarnim fokusom na lagano putovanje, novi Louis Vuitton ansambl je šik, moderan i vrijedan svake pare.

Dizajnirana od strane Marka Njusona, nova linija napravljena je od jedinstvenog pletiva, koje uključuje elastični i termo-spojivi konac, a kreira se upotrebom tehnologije nevidljivih šavova, dok je namenjena isključivo namenama koje su fokusirane na putovanja.

Ova kolekcija sadrži termo formiranu 3D pletenu spoljnu školjku sa dvostranim žakardom, dok takođe poseduje u nezaobilazni LV logo. Dostupna u varijanti putne torbe i kofera u obliku kvadrata, kolekcija je ponuđena u šest boja – braon sa oker detaljima, crnoj, sivoj, narandžastoj, žutoj i ružičastoj.

Brend je takođe angažovao modela i preduzetnika, Karli Klos, kao i slavnog pjevača i modela Kris Vua kako bi bili zvijezde kampanje koja promoviše novi prtljag.

U uvodnom snimku, duo se može vidjeti kako lebdi u vazduhu sa prtljagom koji ih okružuje, što nam predstavlja lakoću i nosivost ovih modela. Karli je takođe podijelila ovu kampanju sa svojim pratiocima na Instagramu, napisavši "Lagano pakovanje je dobilo sasvim novo značenje!".

Na kraju, moramo još reći da su svi komadi iz ove kolekcije već sada dostupni za kupovinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije