Ljepota

Male torbe su i ove godine apsolutni hit

Male torbe su i ove godine apsolutni hit
Foto: Laura Chouette/Unsplash | Male torbe su i ove godine apsolutni hit

Ustaljeno je mišljenje da su žene i velike torbe nerazdvojni tandem.

Šminka, ogledalo, novčanik, ključevi, maramice - sve ovo i još više, u većini slučajeva, ispunjava unutrašnjost jedne ženske torbe.

Međutim, prije dvije sezone glavni modni trend postale su male torbe koje su dame odmah zavoljele. Iako se čini da u njih ne može skoro ništa da stane, one su zapravo vrlo praktične, jer nećete ići "natovarene" uglavnom nepotrebnim stvarima kada krenete iz kuće.

Ono što je karakteristično za njih jeste da se mogu kombinovati uz razne odjevne komade, te će se savršeno uklapati i uz svečane stajlinge, kao i uz neke ležernije kao što su trenerke ili neki slični komadi.

Mala crna torba

Mnogi dizajneri smatraju da će mala crna torba uskoro postati modni klasik kao što su to bijela košulja i mala crna haljina. Crna torbica uvijek je dobra investicija, jer ćete moći da je nosite u svim prilikama i sezonama.

Dva u jedan

Ovako dizajnirane torbice bile su popularne 90-ih godina prošlog vijeka. Nosili su i muškarci i žene, a ovaj aksesoar je ponovo postao neizostavan modni detalj kada je u pitanju stajling za svaki dan. Kada ovu torbicu stavite oko struka preko sakoa, zapravo dobijate "kaiš" koji oblikuje vašu figuru.

Torbica koja prkosi hladnom vremenu

Ukoliko volite i želite da malo "začinite" svoju kombinaciju, onda je žuta torbica idealno rješenje. Ona je mali, ali moćan detalj koji će upotpuniti cijeli stajling.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije