Ljepota

Modni dodaci od rafije idealni za ljetne dane

Modni dodaci od rafije idealni za ljetne dane
Foto: N.N. | Modni dodaci od rafije idealni za ljetne dane

Novi trendovi unose dozu osvježenja i uzbuđenja u našu svakodnevicu - od modnih noviteta koji će začiniti naš ormar, do novih detalja koji će dodatno razigrati uređenje našeg životnog prostora. Iako se modni trendovi i trendovi za dom nerijetko razlikuju, ponekad ćemo preklapanja vidjeti u hit bojama, uzorcima i detaljima. Ove sezone jedan trend ističe se kao veliki hit i kad govorimo o modi i kad govorimo o uređenju enterijera.

Fokus na prirodne materijale ove je godine, a posebno ove ljetne sezone, veći nego ikad. Trend prirodnih materijala zahvatio je sve - od najpoželjnijih modnih dodataka do najpoželjnijih dodataka za dom. Nakon lana i bambusa, svijet mode i interijera osvojila je rafija. Ove sezone ona je hit materijal kojem nećemo moći odoljeti, posebno kad je riječ o modnim dodacima.

RAFIJA U MODNOM SVIJETU

Ljetna sezona, sasvim očekivano, u modni je svijet unijela raskoš trendova, boja, uzoraka i detalja. U mnoštvu različitih modela, koje krase efektan izgled i šarmantni karakter, među ljetnim favoritima ističu se ljetne haljine, modeli od lana, mini suknje, lagani traper i topovi s tankim naramenicama, ali i nekoliko efektnih modnih dodataka koji će začiniti svaku ljetnu kombinaciju. Najpoželjnijim modnim dodacima zajednička je jedna stvar - rafija.

U prepoznatljivoj prirodnoj nijansi bež boje, u smeđim tonovima ili vječno privlačnoj crnoj boji, ove godine dame će rafiju nositi u brojnim efektnim izdanjima. U obliku praktične torbe, udobnih ljetnih cipela ili šešira, modni dodaci od rafije unijeće dozu ljetnog šarma u svaku kombinaciju, a nositi ih možemo prilikom odlaska na posao, kafu sa prijateljicama, ali i kada krenemo na plažu.

Popularnost modnih dodataka od rafije reflektovala se na visoku modu,  ali i na high street modu - "Fendi", "Valentino", "Prada" i "Jimmy Choo" samo su neki od luksuznih modnih brendova u čijim ljetnim kolekcijama gospodare divni modeli od rafije, dok na high streetu osvajaju modni dodaci nešto nižih cijena, ali jednako kvalitetni i efektni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije