Ljepota

Pratite nas na Google news

Možete li vjerovati da ova žena ima 41 godinu?

Možete li vjerovati da ova žena ima 41 godinu?
Foto: Instagram | Možete li vjerovati da ova žena ima 41 godinu?
N.N.

Vjerovatno će svi na prvu pomisliti da je Lure Hsu tinejdžerka ili djevojka u ranim 20-im. Međutim, ova tajvanska dizajnerka interijera zapravo ima 41 godinu.

Iako možemo pretpostaviti da genetika igra najveću ulogu kod njenog mladolikog izgleda, ipak svi uvijek žele da znaju koja je tajna njene njege kože. Evo šta možemo naučiti iz njenog rituala za besprijekorni izgled kože.

Hsu uvijek koristi kreme s faktorom za zaštitu od sunca. Ali isto tako redovno pije i kafu.

"Jednostavno je, samo treba dobro hidrirati lice i ne treba ga pretjerano izlagati suncu", rekla je Hsu.

Ona vjeruje da je krema za sunčanje važna jer je osunčana koža isušena pa se lakše pojavljuju male mrlje i sitne linije po licu, odnosno oštećenja od sunca, za koja znamo da ubrzavaju starenje.

Takođe, njena prehrana takođe utiče na njen svjež izgled lica. Osim što Hsu pije crnu kafu, ona takođe pije puno vode, jede puno voća i povrća, a pritom izbjegava zaslađene napitke i masnu hranu.

Osim toga, trudi se da češće uzima hranu s visokom koncentracijom vlakana i proteina, ali i da vježba, prenosi "24sata.hr".

Iako ovi savjeti nisu ništa revolucionarno jer je Hsu i genetski blagoslovljena, njeni savjeti o njezi kože naglašavaju činjenicu da je jednostavna zaštita od sunca i zdrav način života uvijek dobra ideja, prenosi "Harper's Bazaar".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije