Ljepota

Najbolji stajling za gala prilike

Najbolji stajling za gala prilike
Foto: Printscreen/YouTube | Najbolji stajling za gala prilike
N.N.

Oblačenje za svečane prilike nije uvijek lak podvig. Ako niste bili na mnogim događajima ove vrste, možda ne znate mnogo o tome šta je prihvatljivo obući za takve prilike. A i ako ste bili gost na mnogim svečanostima, vjerovatno ne želite da ponavljate već viđen stajling.

Ne treba zaboraviti da je pored lijepog dizajna bitna i udobnost onoga što nosite. Komfor igra važnu ulogu, pa vam predlažemo haljine od lepršavih materijala, mini-komade, kao i elegantne kombinezone.

Većina gala večeri se klasifikuju kao "black tie" događaji, tako da organizatori očekuju da muški gosti nose smoking, a od pripadnica nježnijeg pola očekuju da vide haljine, toalete ili pak unikatne dizajnerske komade.

Možda je još zbunjujuće smisliti šta obući na, recimo, svadbeni prijem, što većini žena zadaje glavobolju.

Želite da budete dovoljno svečani, da pokažete poštovanje prema događaju i domaćinu, ali i da zadržite originalnost. 

Bilo da su vam potrebne "dekodirane" norme oblačenja ili samo želite ideje za malo drugačiji modni stil od uobičajenog, došli ste na pravo mjesto.

Predstavljamo vam savršenu odjeću koja nam je potpuno promijenila pristup svečanom odjevanju. Možda je još bolja riječ "nadogradila" stil odjevanja, pošto je svaki komad lijep i jedinstven na svoj način.

Pored toga što je svaki komad jedinstven i poseban, materijali, krojevi i sam dizajn su veoma udobni i precizno sašiveni. Ukombinujte lijepe haljine sa predivnim mjestom održavanja samog svečanog događaja i osjećaćete se kao holivudska diva.

Nemojte bježati ni od jarkih boja, ove sezone su narandžasta, plava, zelena apsolutni ljetnji favoriti.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije