Ljepota

Nove Louis Vuitton naočare u bojama duge

Nove Louis Vuitton naočare u bojama duge
Foto: N.N. | Nove Louis Vuitton naočare u bojama duge

​Ako postoji jedna stvar u vašem modnom arsenalu koja mora biti trendi – to su vaše naočare za sunce.

I dok svi mogu ponjeti osnovne crno obojene ili reflektivne modele, naočare sa nijansama duge su malo naprednija stvar. Ipak, brend koji vam pomaže da dođete do tog nivoa jeste Louis Vuitton koji je upravo predstavio svoju novu liniju, u cjelosti inspirisanu promjenljivim bojama duge.

Dizajnirane od strane Virdžila Abloa, nove naočare sastoje se od dva rama, koji su zapravo interpretacija klasičnih oblika – kvadrata i zaobljene avijator verzije. Modeli sa formom kvadrata ponuđeni su u crnoj, kamel, crvenoj i žutoj boji, dok je pilotski stil predstavljen u kristalnim, plavim i narandžastim nijansama. Novi asortiman je kreiran kao proslava razlika i varijeteta koji definišu Abloovu viziju, dok prenose poruku inkluzije uz upotrebu toliko različitih boja.

Kreirane u Italiji, ove naočare su kreirane od jednog komada, pored spoja na ručkama, koje su inspirisane S bravom. Svaki ram ima Louis Vuitton brendiranje sa lijeve strane sočiva u šik kurzivnom fontu, zajedno sa ikonskim LV monogramom koji je ugraviran u ručke. Louis Vuitton LV Rainbow Square & Pilot naočare se već sada mogu kupiti, po cijeni od 405 i 420 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije