Ljepota

Novi Ray Ban za ljubitelje brze vožnje

Novi Ray Ban za ljubitelje brze vožnje
Foto: N.N. | Novi Ray Ban za ljubitelje brze vožnje

Pet novih ramova inspirisanih sedamdesetim, učiniće da izgledate kao moderni ljubitelj brze vožnje…

Pola zabave uživanja za volanom vašeg superautomobila iz snova je kanalisanje vašeg unutrašnjeg Luisa Hamiltona, dok se krećete krivudavim drumovima Malibua ili Autobanom.

Ferrari 812 Superfast će vam ponuditi sasvim dovojno brzine, a od sada, ponudiće vam i prave stvari koje će učiniti da izgledate đavolski dobro dok uživate u vožnji. Kompanija Ray Ban upravo je predstavila svoju novu kolekciju, kreiranu za Scuderia Ferrari.

Kolekcija namjenjena ovoj godini, zapravo je drugo izdanje koje ova dva brenda rade zajedno, a inspirisana je zvijezdama Formule 1 iz sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Pet stilova koji su ponuđeni imaju oblike koji, iako su retro, djeluju sasvim trendi zahvaljujući detaljima poput odvažnih boja i neodoljivih mat crnih ramova.

Stilovi koji se posebno izdvajaju su RB4309M, koji zapravo predstavlja osvježenu verziju naočara koje su nosili glavni vozači te ere, i zaobljeni RB4310M, koji bi izgledao savršeno za volanom neke opake Ferrari zvjeri, ali i na plažama Pozitana na primjer.

Nova kolekcija takođe je inspirisana performansama Scuderia Ferrari brenda, pa su svi modeli napravljeni sa ultra laganim Lifeforce ramovima, koji će im omogućiti da na vašoj glavi stoje stabilno, dok vas ne ometaju u bilo kojim drugim aktivnostima.

Svaki model, pored Ray Ban logoa sadrži i ikonski Scuderia Ferrari trkački štit, a modeli su ponuđeni u bojama koje su moderne i retro takođe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije